TabletGuide.nl

Yarvik TAB360 GoTab Gravity

DEZE TABLET:

De Yarvik TAB360 8″ tablet is een van de goedkope budget tablets van Yarvik. De goedkope Yarvik tablets draaien op Android 2. Wil je alle Yarvik tablets op een rij zien en met elkaar vergelijken? Ga dan naar de pagina tablets vergelijken. Hier kun je tot maximaal 3 tablets met elkaar vergelijken.

Beeldscherm

De Yavik TAB360 heeft een 8-inch capacitief scherm met een resolutie van 800 bij 600 pixels. Het capacitieve scherm is gevoeliger dan de ouderwetse resistieve schermen. Capacitieve schermen reageren op de warmte van je vingers in plaats van de druk, waardoor ze sneller reageren op vingerbewegingen op het scherm.

Specificaties Yarvik TAB360

De Yarvik TAB360 heeft een 1200 MHz processor aan boord en 512 MB RAM geheugen. Je hebt de beschikking over 4 GB aan opslag geheugen. Met een SD-kaart kun je optioneel het geheugen uitbreiden tot maximaal 32 GB extra.

Je kunt de Yarvik TAB360 aansluiten op internet via de draadloze WiFi verbinding.

Besturingssysteem

Android 2.3.4 is het besturingssysteem van de Yarvik TAB360 GoTab Gravity 8″ tablet. Deze tablet-pc heeft geen toegang tot de Android Market. Je kunt op een alternatieve manier Android apps downloaden.

Prijs en beschikbaarheid

De Yarvik TAB360 is nu niet te koop in Nederland. Bekijk alle Yarvik TAB360 prijzen in het tabblad prijzen, bovenaan deze pagina, zodra deze bekend zijn.

Foto’s Yarvik TAB360

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*