Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl

Yarvik TAB274 Luna

De Yarvik TAB274EUK Luna 7″ tablet (EAN: 8717534018242) is een 7-inch Android 4-tablet. In dit artikel geven we je een volledige beschrijving van deze Yarvik tablet uit de Luna serie. De Luna serie kenmerkt zich door drie goedkope Android-tablets met oplopend schermformaat. Bekijk op deze pagina de foto’s, lees de specificaties en alle belangrijke toelichtingen bij deze TAB274EUK.

Andere tablets in de Yarvik Luna-serie:

Yarvik Luna TABEUK374 (8″)
Yarvik Luna TABEUK474 (10″)

Design

De Luna tablets van Yarvik, waar de Yarvik TAB274 deel van uitmaakt, kenmerkt zich door een wat minder dunne uitstraling en een behuizing van zwart kunststof. Opvallend is de unieke ronding aan de zijkant van de tablet die over een relatief grote oppervlakte schuin oploopt. In onderstaande foto’s zie je het volledige uiterlijk van de Yarvik TAB274.

Touchscreen

Het beeldscherm van de Yarvik TAB274 is diagonaal gemeten 7 inch groot. De resolutie bedraag 800 bij 480 pixels, wat niet heel indrukwekkend is. Het beeldscherm is capacitief en ondersteunt multitouch zodat je met meerdere vingers tegelijk de tablet aan kunt sturen, bijvoorbeeld met het zoomen op een webpagina.

Yarvik Luna TAB274 hardware

Deze Yarvik tablet heeft een processor met een enkele kern, gemaakt volgens het ARM-design. De Cortex A8-chipset heeft een maximale snelheid van 1 GHz en wordt ondersteunt door 512 MB RAM. Je hebt de beschikking 4 GB opslag en een microSD-slot voor de eventuele uitbreiding van de opslag capacitieit met een microSD-kaart. Deze dien je dan wel zelf te kopen.

De Yarvik TAB274EUK beschikt over een 2,0 megapixel camera en een simpele frontcam. Met de USB-poort en meegeleverde connectiekabels kun je de tablet aansluiten op een pc en kun je externe apparatuur aansluiten op de tablet-pc.

Yarvik TAB274EUK kopen

Vanaf de herfst 2012 kun je de Yarvik TAB274 Luna kopen in Nederland. T.z.t. vind je de prijs van deze tablet bovenaan deze pagina onder het kopje ‘prijzen’. In dat overzicht vind je een prijs vergelijking van alle verkopers van de Yarvik TAB274 EUK, inclusief de verzendkosten.

Luna TAB274 foto’s

Yarvik Luna TAB274EUK review

We hopen de TAB274 van Yarvik zo snel mogelijk te kunnen kopen zodat de testers van TabletGuide.nl een tablet review kunnen maken van dit product.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.