Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch

2
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch  
Verzend
 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Foto's
 • Prijzen
 • Abonnementen
 • Accessoires
 • Handleiding

Het merk Samsung heeft onder andere de Galaxy Tab S2 9.7 in haar assortiment. Hier vind je alles over deze 9,7 inch Android tablet-computer, wat de opvolger is van de eveneens high-end Samsung Galaxy Tab S 10.5. Alles over de hardware en software van deze tablet-pc kun je verder in dit artikel lezen. Lees reviews van de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 via de link ‘reviews’ boven deze tablet tekst.

Uiterlijk Samsung Galaxy Tab S2 9.7

De afmetingen van de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 zijn 169 x 237.3 en deze Samsung-tablet is slechts 5.6 mm dun. Hiermee schaart Samsung zich wederom bovenin het rijtje met tabletfabrikanten die de dunste apparaten op de markt brengen. De achterkant van de tablet is grotendeels gefabriceerd van aluminium wat robuust is maar ook netjes oogt. Deze Android tablet-computer is te koop in de kleuren zwart en wit. Het gewicht van deze tablet met Android is 0,389 kg. Uniek is ook de vingerafdrukscanner, die in de home-knop te vinden is in deze Samsung-tablet.

Beeldscherm Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Deze Samsung tablet-computer heeft een schermformaat van 9,7 inch, overeenkomstig met 24,6 centimeter, iets kleiner dan zijn voorganger. De resolutie is 2048 bij 1536. Het beeldscherm van is capacitief. Dankzij de IPS technologie wordt de kijkhoek van de Galaxy Tab S2 9.7 vergroot. Deze Samsung tablet kan Full HD (1080p) video’s weergeven. Hierdoor oogt het scherm nog scherper en helderder, met meer realistischer kleuren. Een pluspunt is dat dit veel accu scheelt bij het aan hebben van het display van deze grotere Samsung Galaxy Tab S2 9.7.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch (19)

Specificaties Galaxy Tab S2 9.7

Deze Android tablet-computer heeft een Samsung Exynos 7420 chipset aan boord. Deze processor heeft een octa-core systeem met een 8 kernen. De kloksnelheid van de snelste vier processorkernen is 1900 MHz, terwijl vier ondersteunende CPU’s van 1,3 GHz aanwezig zijn. Ter ondersteuning van deze cpu is 3 GB RAM-geheugen aangebracht. Je hebt de beschikking over 32 GB opslagcapaciteit of het dubbele: 64 GB. Optioneel kun je het de beschikbare opslag zelf uitbreiden. Gebruik hiervoor een microSD-kaart. Deze dien je wel zelf te kopen. Het maximum extra opslag dat je zelf in kunt brengen is 128 GB. De accu heeft een capaciteit van 5.870 mAh. Volgens Samsung moet je hier tot 10 uur video mee kunnen kijken, maar bij huis-tuin-en-keuken-gebruik zal dit ongetwijfeld een paar uurtjes minder zijn.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 foto’s en video’s maken

Deze Android tablet-computer beschikt over een frontcam. Deze camera heeft een resolutie van 2,1 megapixel. Je kunt foto’s en video’s schieten met een camera die je aan de achterkant vindt. Deze camera heeft een resolutie van 8 megapixels. Dit zal zeer scherpe foto’s en video’s opleveren.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch (3)

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 verbindingen

Met behulp van de microUSB-poort kun je het deze Android tablet-computer opladen. Ook is het mogelijk om de tablet aan te sluiten op een pc voor bijvoorbeeld bestandsoverdracht. Deze Android tablet-computer zal verkocht worden als WiFi (specs: 802.11 a/b/g/n/ac MIMO (2.4GHz/5GHz)) variant en als 4G/3G model. Ook is GPS aangebracht op het apparaat. De ontwikkelaars van Samsung hebben een Bluetooth 4.1-sensor aangebracht.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 software

Op de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 vinden we Android 5.0. Applicaties kun je downloaden en installeren in de Play Store van Google.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 inch (6)

Galaxy Tab S2 9.7 kopen

Vind prijs en verzendkosten van deze Samsung tablet per aanbieder in het kopje ‘prijzen’. Vanaf begin september 2015 kun je deze Samsung-tablet kopen voor een prijs van 499 euro. Koop je het 4G-model dan ben je 579 euro kwijt. Een verdubbeling van het geheugen komt later op de markt, wanneer is nog niet bekend. De prijs zal zo’n 100 euro opgewaardeerd worden voor dit model met meer opslagcapaciteit.

Persfoto’s Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Dit zijn de officiële foto’s van deze tablet.

Beoordeling Galaxy Tab S2 9.7

Maak zelf een review maken van deze Samsung tablet door middel van een bezoekersreview. Hierdoor kunnen anderen een mening vormen over deze tablet voordat ze het apparaat willen kopen. Navigeer bovenaan deze pagina naar ‘reviews’. Daar kun je je persoonlijke review indienen.

Algemeen:
Introductiedatum:september 2015
Beschikbaarheid:Te koop
Type:Tablet
Gewicht:389 gram
Formaat:169 x 237.3 x 5.6 mm
Batterij:5.870 mAh
Gebruikstijd:Tot 10 uur
Kleuren:Wit / Zwart
Geheugen:
Harddisk:32 GB / 64 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:128 GB /
Werkgeheugen:3 GB
Scherm:
Soort:AMOLED
Schermdiagonaal:9.7 inch
Resolutie:2048 x 1536
Pixels per inch:264 ppi
Aspect ratio:4:3
Besturingssysteem:
Platform:Android 5
Processor:
Processor:Samsung Samsung Exynos 7420 (octa-core)
Frequentie:1.9 & 1.3 GHz
Grafische chip:onbekend
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:8.0 mp
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:2.1 mp
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:3.5 mm audio jack / Gyroscoop / Lichtsensor / vingerafdrukscanner
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

2 reacties

 1. Beste allen,
  Dit is een vraag over de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 tablet.
  Eigenlijk was het al een schok dat Samsung overstapte op het Ipad schermformaat, maar wat ik niet voor elkaar krijg neigt nog meer naar Apple beperkingen.
  Hopelijk heeft iemand de gouden tip.
  Bij het startscherm kan ik naar links vergen voor het volgende scherm, net zo lang dat ik aan het laatste scherm ben. Normaal gesproken veeg ik door, en kom ik weer op de Startpagina. Oftewel, ik veeg door en de pagina’s kunnen als een carrousel ronddraaien….tenminste bij alle Samsung telefoons en tablets die ik ken.
  Bij deze, overigens fantastische tablet, lukt mij dit niet. Kan alleen maar heen bladeren en weer terug. Heb de Flipboard of zoiets al uitgeschakeld maar dan nog lukt het niet.
  Wie heeft de gouden tip!!! En zorgt er voor dat ik weer als een carrousel door mijn schermen kan bladeren…..
  Alvast super bedankt.

Reageer