LG G Pad 8.0

0
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de LG G Pad 8.0  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

De LG G Pad 8.0 is een nieuwe tablet-pc van het merk LG. Het typenummer van deze LG-tablet is LGV490. Zo lees je hier al het nieuws over de specificaties, het beeldscherm, de software en vind je de officiële foto’s dit apparaat. Ook zul je meer informatie vinden over de accessoires behorende bij deze tablet. Druk hierboven op ‘accessoires’ voor een compleet overzicht van passende producten en prijzen.

LG heeft in de lente van 2014 meer tablets uitgebracht in deze lijn, waaronder de LG G Pad 7.0 en de LG G Pad 10.1. Ook was de high-end G Pad 8.3 al in de winkels verschenen eind 2013. Bekijk en vergelijk alle LG tablets in de tabletvergelijker. Of vergelijk deze tablet met andere tablets.

Ontwerp LG G Pad 8.0

Het formaat van de G Pad 8.0 van LG is 210.8 x 124.2 x 9.9 mm. LG gaat witte, zwarte, oranje en blauwe LG G Pad 8.0s verkopen. Deze tablet-pc van het merk LG weegt 0,342 kilogram.

Display LG G Pad 8.0

Het scherm van deze LG tablet heeft een formaat van 8 inch, diagonaal gezien. De resolutie van het beeldscherm van de G Pad 8.0 van LG is 1280 x 800. Deze tablet met Android heeft een capacitief touchscreen. Het IPS (In Plane Switching) beeldscherm van de G Pad 8.0 van LG geeft een wijde kijkhoek.

LG G Pad 8.0 specificaties

Onder het beeldscherm is de Qualcomm Snapdragon 400 geplaatst. Deze processor heeft een quad-core systeem met een kloksnelheid van zo’n 1200 MHz. Qua werkgeheugen weten we dat 1 GB is ingebouwd in deze tablet. De beschikbare opslagruimte 16 is GB. Breid met een microSD-kaart de opslag capaciteit zelf uit.LG heeft een batterij met een capaciteit van 4.200 mAh aangebracht op deze G Pad 8.0.

Foto’s en video’s LG G Pad 8.0

Onderdeel van de specs is de camera. Deze camera heeft een resolutie van 5 megapixel. Aan de voorzijde van deze tablet met Android vinden we een frontcam. Deze camera heeft een resolutie van 1,3 megapixel.

LG G Pad 8.0 LGV490 verbindingen

Deze tablet van LG heeft een microUSB-poort. Verbinding met het internet maak je met behulp van de WiFi sensor. De locatie kan worden bepaald met behulp van de GPS-sensor. De ontwikkelaars van LG hebben een Bluetooth sensor aangebracht.

LG G Pad 8.0 software & apps

Op het product vinden we Android 4.4.2. Applicaties kun je downloaden en installeren in Google Play. LG heeft zelf ook nog wat apps voorgeïnstalleerd, waarmee je onder andere bestanden naar andere LG-apparaten kunt sturen (draadloos) en extra beveiligingsopties.

LG G Pad 8.0 kopen

Vanaf moet deze LG-tablet in de Nederlandse en Belgische winkels liggen. De prijs is vanaf zo’n 200 euro.  Je kunt deze G Pad 7.0 vanaf nu kopen in Nederland bij onder andere MaxICT en in België bij Centralpoint.be.

Deze tablet van LG kun je kopen. Bekijk alle prijzen en de beschikbaarheid van deze LG tablet in het tabje ‘prijzen’. Dit kun je bovenaan deze pagina vinden.

LG G Pad 8.0 video

Persfoto’s LG G Pad 8.0

Bekijk hier de officiële persfoto’s van deze G Pad 8.0 LGV490.

Review LG G Pad 8.0

Wil je zelf een review maken van deze LG tablet? Geef je mening dan in een bezoekersreview. Navigeer bovenaan deze pagina naar ‘reviews’. Daar kun je je persoonlijke review indienen.

Algemeen:
Introductiedatum:september 2014
Beschikbaarheid:Te koop
Type:Tablet
Gewicht:342 gram
Formaat:210.8 x 124.2 x 9.9 mm
Batterij:4200 mAh
Gebruikstijd:onbekend
Kleuren:Blauw / Oranje / Wit / Zwart
Geheugen:
Harddisk:16 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:1 GB
Scherm:
Soort:LCD IPS
Schermdiagonaal:8 inch
Resolutie:1280 x 800
Pixels per inch:189 ppi
Aspect ratio:8:5
Besturingssysteem:
Platform:Android 4
Processor:
Processor:Qualcomm Snapdragon 400 (quad-core)
Frequentie:1.2 GHz
Grafische chip:Adreno
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:5.0 megapixel
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:1.3 Megapixel
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:3.5 mm audio jack
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.
Sorry, van deze tablet hebben we nog geen handleiding beschikbaar.

Share.

Reageer