Inloggen RegistrerenTip ons Contact Nieuwsbrief Over ons
TabletGuide.nl

Huawei MediaPad 7 Lite

De Huawei MediaPad is de tweede Android-tablet van het Chinese mega-bedrijf in de MediaPad-serie. Eerder werd al de Huawei MediaPad uitgebracht. Inmiddels is ook de 10-inch MediaPad 10 FHD aangekondigd. Deze 7-inch Android Honeycomb-tablet heeft wat mindere specificaties dan de eerste MediaPad van deze serie, zoals je in dit artikel kunt lezen. Vandaar ook de naamgeving. In de kolom rechts van deze pagina vind je de specificaties. Heb je zelf een exemplaar van deze Huawei tablet? Schrijf dan je persoonlijke tablet review met jouw ervaringen zodat iedereen weet wat jij van de tablet vindt. Persoonlijke reviews kun je schrijven in het kopje ‘beoordeling’ bovenaan deze pagina.

Beeldscherm MediaPad 7 Lite

Het beeldscherm meet 7 inch, diagonaal gemeten, en heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Het beeldscherm is capacitief en beschikt over Multitouch technologie waardoor je met meerdere vingers tegelijk het de MediaPad 7 Lite aan kunt sturen.

Huawei MediaPad hardware

Met een dual-core processor die een snelheid heeft van 1,2 GHz heb je een sterke tablet te pakken. De ondersteuning van 1 GB RAM werkgeheugen draagt zorg voor veel rekenkracht. Daarnaast beschikt de Huawei MediaPad tablet over 8 GB geheugen dat uit te breiden is met een microSD-kaart.

Verder kun je verbinding maken met internet via 3G (mobiel internet) en WiFi (802.11 b, 802.11 g, 802.11 n). Ook heb je de beschikking over een Bluetooth 2.1-module.

Huawei MediaPad software

Op deze tablet is Android 3.2 (Honeycomb) geïnstalleerd en je kunt gebruik maken van de Play Store.

Huawei MediaPad kopen

De Huawei MediaPad is inmiddels te koop in Nederland. Kijk voor alle actuele prijzen in het kopje ‘prijs’ bovenaan deze pagina.

Huawei MediaPad foto’s

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.