Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de ASUS PadFone Infinity (PadFone 3)
Verzend

ASUS PadFone Infinity (PadFone 3) specificaties

Hier komt alle informatie te staan over de ASUS PadFone Infinity, de derde PadFone van ASUS. Bekijk hier alle specs van de PadFone en de PadFone 2. De PadFone kan, net als z’n voorgangers, weer geplaatst worden in de Pad Station. Deze laatste is een soort van docking station voor de PadFone in tablet-vorm, waardoor de smartphone transformeert in een tablet-computer met Android. De (eventueel draaiende) software van de PadFone zal vrijwel naadloos aansluiten op het beeldscherm van de tablet. Video’s, bijvoorbeeld, zullen na een korte vertraging gewoon verder draaien op het grote tabletscherm.

De PadFone Infinity heeft deze dimensies: 143.5 x 72.8 x 6.3 tot 8.9 millimeter. Het gewicht is slechts 141 gram. De Infinity Pad Station, zoals ASUS de tablet docking noemt, heeft deze dimensies: 264.6 x 181.6 x 10.7 mm. Dit tablet docking station weegt los 530 gram.

Beeldscherm PadFone Infinity (smartphone)

De PadFone Infinity heeft een 5 inch touchscreen met een volledige hd-weergave. De resolutie bedraagt 1920 bij 1080 pixels. Dit levert de immense pixeldichtheid op van 441 pixels per inch! Het touchscreen van de PadFone Infinity is capacitief en ondersteunt multitouch. Ook zijn de kijkhoeken extra groot door middel van de Super IPS technologie. Er wordt gebruik gemaakt van krasbestendig Corning Gorilla Glass.

Infinity Station (tablet)

De tablet, de Infinity Station genaamd, heeft ook een volwaardige hd-resolutie op het multitouch IPS beeldscherm. Naast een beeldscherm en een extra accu heeft de Infinity Pad Station dit keer geen extra aansluitopties aan boord.

Hardware

De processor van de PadFone Infinity zien we terug in veel high-and Android smartphones. Het is de Qualcomm Snapdragon S4 Pro 600 processor, een quad-core processor met een kloksnelheid van 1,7 GHz.

De PadFone Infinity beschikt over 2 GB RAM en 64 GB opslag capaciteit.

Je hebt de beschikking over Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 11a/b/g/n/ac met WiFi-direct.

De PadFone maakt gebruik van een nano simkaart.

Camera’s

Aan de achterzijde van de PadFone vind je een 13 megapixel camera met full hd video opname functionaliteit. De frontcam van de PadFone kan foto’s schieten met een resolutie van 2 megapixels. De camera is bij plaatsing in de Pad Infinity Station gewoon te gebruiken. De frontcam niet. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de 1 megapixel frontcam die is geplaatst in het tablet station.

Accu’s

Met de accu van de PadFone moet je 19 uur kunnen bellen en 6.5 uur kunnen surfen of 9 uur video kunnen bekijken. Steek je de telefoon in de PadStation dan wordt de duur met een factor drie verlengd.

ASUS PadFone Infinity kopen

Vanaf april 2013 zal deze tablet-telefoon combinatie van ASUS te koop zijn. De adviesprijs bedraagt 999 euro. Het is nog niet bekend of je de PadFone Infinity ook in Nederland kunt kopen.

Foto’s

Review

Deze hands-on review is gemaakt tijdens het Mobile World Congress 2013 in Barcelona.

Demonstratievideo

Heb je nog vragen en/of klachten over de ASUS PadFone Infinity (PadFone 3)? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.