Asus Eee Slate EB121

0
Ontvang een mail bij belangrijk nieuws over de Asus Eee Slate EB121  
Verzend
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Foto's
  • Prijzen
  • Abonnementen
  • Accessoires
  • Handleiding

De ASUS Eee Slate EB121 is op dit moment ’s werelds meest krachtige tabletpc. Indien je de meest uitgebreide versie kiest dan praat je over specificaties waar menig pc of laptop jaloers op zal zijn. Maar daar staat wel een duur prijskaartje tegenover. De Eee Slate EB121 wordt geleverd met een Wacom Digitizer pen en is ideaal voor grafische toepassingen.

Design

Nadeel van de uitmuntende specificaties is het formaat en het gewicht. Met een afmeting van ongeveer 20 bij 30 centimeter, en een dikte van 17 mm is dit een van de grootste tabletpc´s op de markt. Met 1150 gram is dit ook de zwaarste tablet van 2011 die we tot nu toe hebben gezien. Overigens hoeft dit niet altijd nadelen te geven. Het grote formaat kan handig zijn voor grafische activiteiten.

De Eee Slate EB121 heeft een zwarte voorkant en een witte achterkant. Voor zo´n log apparaat ziet de vormgeving er nog redelijk hip uit.

Beeldscherm Eee Slate EB121

Het LED Blacklight beeldscherm van ruim 12 inch is capacitief en ondersteund multi touch aansturing. Ook is de tablet aan te sturen met behulp van meegeleverde Digitizer pen. De resolutie van het beeldscherm is 1280 bij 800 pixels. Het beeldscherm heeft de mogelijkheid om 1080p HD videobestanden af te spelen. Ook beschikt deze tablet over een elektromagnetisch paneel met AFFS.

Specificaties Eee Slate EB121

De specificaties zijn uitmunted. Om kort te zijn: de beste specificaties die we tot nu toe in een tablet gezien hebben. De processor is een dual-core Intel i5 470UM met een kloksnelheid van 1,33 GHz. Je kunt kiezen uit 2 GB RAM of 4 GB RAM intern geheugen. Ook de geheugencapaciteit is te kiezen: 32 GB of 64 GB beide in SSD-vorm. Eventueel kun je het geheugen uitbreiden door middel van een SD-kaart tot maximaal 32 GB extra. De maximale accuduur is 4,5 uur. Met 1080p playback is dit 2,5 uur. Absoluut niet verkeerd voor zo’n machine.

Connectiviteit

Je zou kunnen stellen dat de Eee Slate EB121 alle benodigde opties aan boord heeft. Uiteraard is WiFi-functionaliteit aanwezig. Daarnaast kun je connectie maken met andere apparatuur door middel Bluetooth 3.0 of de twee USB 2.0-poorten. Een externe monitor kan aangesloten worden door middel van de mini HDMI-poort.

Multimedia & audio

De Eee Slate EB121 bevat zowel een audio jack om je hoofdtelefoon of speakers aan te sluiten, als een ingebouwde microfoon. Daarnaast bevat deze tabletpc een 2 megapixel webcam.

Besturingssysteem

Deze tabletpc beschikt over Windows 7 Home Premium. Door de uitermate goede specificaties kun je alle programma’s hierop draaien. Met Photoshop en zware Excel-bestanden heeft de Eee Slate EP121 absoluut geen problemen.

Prijs Eee Slate EB121

Deze kwaliteit heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Momenteel is de Eee Slate EB121 te koop in Nederland. Bekijk de prijzen hieronder.

Foto’s ASUS Eee Slate EB121

 

ASUS Eee Slate EP121 video review

Momenteel hebben we nog geen review kunnen maken van de Eee Slate van ASUS. Wel is een artikel verschenen over de grafische mogelijkheden van dit ASUS Eee Slate-model. Deze demonstratie vind je hier.

Algemeen:
Introductiedatum:
Beschikbaarheid:Te koop
Type:Tablet
Gewicht:1150 gram
Formaat:207 x 311 x 17 mm
Batterij:Li-Ion accu
Gebruikstijd:tot 4.5 uur
Kleuren:Zwart/wit
Geheugen:
Harddisk:64 GB
Cardreader:
SD-kaart tot:
Werkgeheugen:2 GB4 GB
Scherm:
Soort:LED
Schermdiagonaal:12.1 inch
Resolutie:1280 x 800
Pixels per inch:125 ppi
Aspect ratio:8:5
Besturingssysteem:
Platform:Windows 7
Processor:
Processor:Intel Core i5 470UM
Frequentie:1.33 GHz
Grafische chip:Intel HD Graphics
Camera:
Camera achterzijde:
Camera kwaliteit:
Camera voorzijde:
Camera voorzijde kwaliteit:2.0 Megapixel
Connectiviteit:
USB Slave:
USB Host:
Bluetooth:
WiFi:
3G:
4G:
GSM:
GPS:
HDMI:
NFC:
Overige aansluiting / sensor:
Invoer:
Toetsenbord:
Digitizer:
Pen / stylus:
We hebben (nog) geen verkoopprijzen van deze tablet in ons systeem. Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra er nieuws is over deze tablet. Wil je alleen weten wanneer de verkoopprijzen bekend zijn? Vink dan 'alleen prijzen' aan.

   Alleen prijzen

Verzend
Type tablet:
Contract:
Abonnement:
Zoeken
Kies een type tablet en een type abonnement.Sorry, voor deze tablet hebben we nog geen accessoires beschikbaar.

Deze handleiding of gebruiksaanwijzing is eigendom van de tablet-fabrikant. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Share.

Reageer