Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de ViewSonic ViewPad 10Pro
Verzend

ViewSonic ViewPad 10Pro specificaties

De ViewSonic Viewpad 10Pro is de opvolger van de ViewPad 10. Net als zijn voorganger heeft de ViewPad 10Pro in de praktijk 2 besturingssystemen. Microsoft Windows 7 is het basis besturingssysteem. Daarbinnen is een mogelijkheid om Android 2.2 te draaien. Je kunt binnen enkele ‘klikken’ verwisselen tussen besturingssysteem zonder verdere opstart tijden.

Let op: de ViewPad 10s is weer een andere tablet van ViewSonic.

Beeldscherm

Het LED-beeldscherm is 10,1 inch groot (diagonaal) en heeft een WSVGA-resolutie van 1024 bij 600 pixels. Het beeldscherm ondersteund multitouch en is capacitief.

Technische specificaties ViewPad 10Pro

De ViewPad 10Pro beschikt over de allernieuwste Intel Oak Trail processor, de Z670 met een kloksnelheid van 1,5 GHz. Ook beschikt deze tablet over een RAM geheugen van 2 GB, waardoor de besturingssystemen prima naast elkaar kunnen draaien. Er is 32 GB geheugen beschikbaar, wat uit te breiden is met maximaal nog eens 32 GB door middel van het plaatsen van een microSD-kaart in bijbehorende slot.

Deze ViewSonic-tablet beschikt over een 1,3 megapixel webcam.

Aansluit opties

De ViewPad 10Pro beschikt over verschillende connectie mogelijkheden. Zo zijn er twee 2.0 USB-poorten aanwezig. Externe monitoren kun je aansluiten via de mini-VGA-poort, of de HDMI-poort. De processor beschikt over de capaciteiten om via de HDMI-uitgang 1080p HD-beeldmateriaal te streamen naar een externe monitor. Voor audio beschikt de ViewSonic ViewPad 10Pro over een 3,5 millimeter audio jack. Je kunt ook verbinding maken met randapparatuur door middel van een Bluetooth 2.1 + EDR verbinding.

Verbinding met internet kun je maken via WiFi of via 3G.

Windows 7 & Android 2.2

Zoals omschreven is, beschikt de ViewPad 10Pro over zowel Windows 7 als Android 2.2. In de praktijk zal Windows worden opgestart en draait Android in de Windows omgeving. Na het opstarten van de tablet kun je snel en eenvoudig switchen tussen de twee besturingssystemen.

De Android Market is niet meegeïnstalleerd op de ViewSonic ViewPad Pro. Op de website van ViewSonic is een alternatieve locatie geplaatst waar je enkele populaire apps kunt downloaden.

Prijs ViewPad 10Pro & beschikbaarheid

De ViewSonic ViewPad 10Pro prijs is momenteel nog niet bekend. Ook is deze tabletpc nog niet te koop in Nederland. Als de ViewPad 10Pro beschikbaar is kun je dat lezen op deze website.

Foto’s ViewPad 10Pro

Momenteel zijn nog geen officiële foto’s of video’s van de ViewPad 10Pro vrijgegeven door ViewSonic.

Heb je nog vragen en/of klachten over de ViewSonic ViewPad 10Pro? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.