Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Huawei Ideos S7 Slim
Verzend

Huawei Ideos S7 Slim specificaties

De Huawei Ideos S7 Slim is de opvolger van de Ideos S7. Deze tabletpc heeft enkele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is deze, zoals de naam al doet vermoeden, dunner en lichter. Daarnaast bezit de Ideos S7 Slim over een capacitief scherm, een must in de huidige tablet-markt.

Ontwerp

De Ideos S7 Slim is zwart aan de voorkant en wit aan de achterkant. Deze tablet oogt wat vierkant. Aan de korte zijkant zitten 3 Android-knoppen.

Beeldscherm

Het 7-inch capacitieve touchscreen heeft een resolutie van 800 bij 840 pixels. Met behulp van de HDMI-uitgang kun je 720p (HD-ready) videomateriaal streamen naar een externe monitor met een HDMI-aansluiting.

Specificaties Ideos S7 Slim

De Huawei Ideos S7 Slim heeft een Snapdragon processor, met een nog onbekende kloksnelheid. Het RAM-geheugen is geüpgrade naar 512 MB. De Ideos S7 Slim beschikt over 8 GB geheugen, wat uit te breiden is met een microSD-kaart.

Connectiviteit

De Ideos S7 Slim is draadloos te verbinden met Internet via WiFi of de 3G-module. Je kunt een verbinding maken met externe apparatuur via Bluetooth 2.1. Ook kun je verbinding maken met de micro-USB-poort.

Android 2.2

Deze Huawei-tablet is uitgerust met Android 2.2, oftewel Froyo. Dit is niet het nieuwste Android besturingssysteem. De bekende tabbladen zijn weer te zien onderin het homescreen: Start, Web, Entertainment, Communicatie en Favorieten.

Het is niet bekend of deze tablet beschikt over de Android Market en bijbehorende Google applicaties.

Prijs & beschikbaarheid

De Huawei Ideos S7 Slim is inmiddels beschikbaar. De prijs van de S7 Slim vind je onderaan deze pagina.

Heb je nog vragen en/of klachten over de Huawei Ideos S7 Slim? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.