Inloggen RegistrerenTip ons Contact
Ontvang een mail zodra er belangrijk nieuws is over de Fujitsu Stylistic Q550
Verzend

Fujitsu Stylistic Q550 specificaties

Fujitsu betreedt de tablet-markt met een zakelijk topmodel, de Fujitsu Stylistic Q550. Deze 10-inch Windows 7-tablet is uitgerust met enkele unieke features waardoor de zakelijke gebruiker op een veilige manier een tablet kan gebruiken met de gebruikelijke Windows-programma’s. Opvallend ook is de mogelijke aansturing met een digitale pen, voor nog preciezere aansturing van deze internet- en multimedia-tablet.

Beeldscherm

De Fujitsu Stylistic Q550 heeft een 10,1 inch capacitief LED (4-vinger) multi touchscreen. De resolutie is 1280 bij 800 pixels, wat overeenkomt met een aspect ratio van 16:10. De maximale helderheid is 400 cd/m²

Specificaties Stylistic Q550

Je hebt veel keuzemogelijkheden met het kopen van deze tabletpc.

Deze Fujitsu-laptop draait op Windows 7. Je kunt kiezen tussen Windows 7 Home Premium of Windows 7 Professional. Een proef-versie van Microsoft Office 2010 is meegeïnstalleerd, maar je zult een licentie aan moeten schaffen wil je deze software permanent gebruiken.

De Stylistic Q550 heeft een Intel Atom Z670-processor uit de zogenaamde energiezuinige Oak Trail-serie met een kloksnelheid van 1,66 GHz. Verder beschikt deze tablet over 2 GB RAM geheugen. Je kunt kiezen uit een model met 32 GB of een met 64 GB geheugen opslag. De 64 GB-versie beschikt ook over een betere accu dan de 32 GB-versie.

Draadloze verbindingsmogelijkheden

De Fujitsu Stylistic Q550 beschikt over zowel Bluetooth als WiFi (802.11 a/b/g/n) functionaliteit. Een extra optie van deze Fujitsu-tablet is een sim-slot, waarmee je eventueel een data-verbinding via UMTS of HSDPA kunt maken. De Stylistic Q550 beschikt ook optioneel over een GPS-module.

Poorten & aansluit-opties

De connectie-mogelijkheden van deze tablet zijn zeer ruim te noemen. Zo is er de mogelijkheid om de Stylistic Q550 te verbinden met een modem of router met een ethernet-kabel. Externe apparatuur, bijvoorbeeld een (draadloos) toetsenbord en/of muis, kun je verbinden met een van de 4 USB 2.0-poorten.

Een optie om de tablet aan te sluiten op een docking station zit aan de onderkant. Het is onbekend of deze docking wordt meegeleverd.

Multimedia

Een externe monitor kun je aansluiten op de HDMI-poort. Op het gebied van audio is een standaard audio-poort aanwezig. De Stylistic Q550 beschikt ook over twee ingebouwde microfoons.

Camera’s

Deze Fujitsu-tablet beschikt over zowel een 0,3 megapixel webcam als een 1,3 megapixel camera aan de achterkant van de tablet.

Veiligheid

Een veel-gehoorde eis van zakelijke laptops is de mogelijkheid om de apparatuur te beveiligen met een vingerafdruk-scanner of een SmartCard. De Stylistic Q550 heeft beide opties beschikbaar voor de zakelijke gebruiker.

Prijs & Beschikbaarheid

De Nederlandse prijs van de Stylistic Q550 is nog niet bekend gemaakt. Reken erop dat een tablet met deze specificaties rond de 700 euro zal liggen voor de goedkoopste versie.

Foto’s Fujitsu Stylistic Q550

Video Fujitsu Stylistic Q550

Heb je nog vragen en/of klachten over de Fujitsu Stylistic Q550? Laat het dan weten in de reacties of schrijf je mening in een review.

8 reacties

  1. Volgens mij gaat deze, na de launch van de iPad2 niet met deze specs en prijs op de markt worden gebracht.. :-)

  2. ik ga er toch een aanschaffen, voor business use.Heeft namelijk een digitizer aan boord.nniPad zal ik in mij thuis in mijn luie zetel wel gebruiken.nnDeze tablet en iPad valt dus niet te vergelijken. Is een heel ander marktsegment dat zij willen aanspreken.

  3. Prijs zal onder $800 liggen volgens Fujitsu. Dus vanaf 800 Euro waarschijnlijk. Ook volgens Fujitsu is het gewicht onder 1.5 pond dus rond 675g (maar dat is met 2 cell batterij).nnScherm lijkt ideaal: 400 nits en een IPS display.

  4. Vanaf $729 volgende maand Juni:nnhttp://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=Q550&WT.mc_id=Email_Q550intro_email_042711-1038nnDuurdere model $849 heeft grotere batterij en grotere harde schijf.

    • Dank je! Ik zal het veranderen in de tekst. Hopelijk worden snel de Europese adviesprijzen bekend gemaakt. Die zullen dan ook rond de 700 - 800 euro liggen verwacht ik.

  5. KOOP NOOIT FUJITSU !!!
    Je wordt er alleen maar bedrogen

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.


Je reactie dient te voldoen aan onze huisregels.