Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl
iPad 2 - voorkant

Apple: iPad 2 gewoon op 25 maart te koop

| Geen reacties

Apple heeft in een korte verklaring te kennen gegeven dat er geen sprake is van een vertraging van de start van de verkoop van de iPad 2. Het betreft een verklaring van Apple in het Verenigd Koninkrijk. Aangezien Apple aangaf dat de website de exacte datum van de lancering aangeeft, kunnen we concluderen dat de iPad 2 in Nederland ook gewoon op 25 maart te koop zal zijn.

De Nederlandse Apple website geeft aan dat de iPad 2 gewoon op 25 maart te koop zal zijn. Dit werd tijdens de introductie van deze populaire tablet al aangegeven door Steve Jobs.


Eerder verschenen verschillende geruchten dat de iPad 2 vertraging op zou lopen doordat de Amerikaanse verkoop sneller verliep dan men had verwacht. Ook zou de aardbeving en tsunami in Japan zorgen voor een tekort voor onderdelen. Zoals nu blijkt zijn deze geruchten niet waar.

Waarschijnlijk zal in Nederland, net zoals in de Verenigde Staten, de vraag tijdens de eerste dagen groter zijn dan het aanbod. De iPad 2 is nu al te bestellen bij enkele online winkels. Een overzicht hiervan vind je onderaan de pagina van de iPad 2. Een levertijd wordt echter niet beloofd.

Bron: TechRadar

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen Apple iPad 2

Prijs:       € 478
Prijs:       € 479
Prijs:       € 479
Prijs:       € 479


Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*