Star Wars: Galaxy of Heroes

0
  • Ontwikkelaar EA Games
  • Platform(en) Android / iOS /
  • Categorie Rollenspel /

Star Wars: Galaxy of Heroes is een turn-based RPG. Dat houdt in dat twee teams het tegen elkaar opnemen en ieder om de beurt een aanval mogen uitvoeren. Het team wiens levensmeter als eerste op is verliest.

Je stelt je eigen team samen en stippelt de beste strategie uit. Je kunt zowel als de helden als de schurken spelen. Ieder karakter heeft zijn eigen unieke aanvallen en vaardigheden die je kunt upgraden om meer schade toe te brengen aan de tegenpartij. Zo kan de keizer bliksemstralen afschieten en Chewbacca een Wookie Rage aanval uitvoeren.

Uiteraard is Star Wars: Galaxy of Heroes volgestopt met bekende en minder bekende gezichten zoals Luke Skywalker, Han Solo, prinses Leia, Obi-Wan Kenobi, Dart Vader en Emperor Palpatine. Leuk aspect is dat je niet alleen personages uit de originele trilogie tegenkomt, maar ook karakters uit de nieuwste films en series als The Clone Wars en Star Wars Rebels.

Nieuwe speelbare personages verzamel je door gevechten aan te gaan en je tegenstanders te verslaanof via in-app aankopen.

Like.
Download.
Share.

Reageer