Jumbo supermarkt

0
  • Ontwikkelaar Jumbo
  • Platform(en) Android / iOS /
  • Categorie Winkels & kopen /

Consumenten kunnen via de applicatie hun eigen boodschappenlijst samenstellen. Voordeel hiervan is dat consumenten niet langer hun handgeschreven lijstje mee hoeven te nemen, maar dat ze tevens het totaalbedrag weten van de boodschappen.

Klanten hoeven ook niet langer de hele supermarkt door te spitten naar hun boodschappen. Ze kunnen alles op hun lijst namelijk online bestellen en aangeven wanneer ze hun boodschappen bij de dichtstbijzijnde Pick Up Point kunnen ophalen. Een ander voordeel is dat consumenten niet telkens hun hele lijstje opnieuw hoeven in te geven. Hun eerdere bestellingen, alsook hun favoriete recepten en producten, worden opgeslagen in de app.

Aanbiedingen

Elke week vanaf zondagavond kunnen klanten de laatste aanbiedingen bekijken in de app. Naast de aanbiedingen biedt de app een overzicht van ruim 20.000 producten uit het assortiment van de supermarktketen. Alle producten zijn bovendien voorzien van uitgebreide productinformatie, zoals de ingrediënten en de voedingswaarden.

Geen idee wat je vanavond gaat koken? Dan kun je je op ideeën laten brengen door de inspiratielijstjes te bekijken.

Ten slotte bevat de Jumbo-app een Winkelvinder, waarmee consumenten het dichtstbijzijnde Jumbo-filiaal of Pick Up Point kunnen zoeken.

Like.
Download.
Share.

Reageer