Final Fantasy VII

0
  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Platform(en) Android / iOS /
  • Categorie Rollenspel /

Final Fantasy VII vertelt het verhaal van Cloud Strife die wordt ingehuurd door de verzetsgroep Avalanche om te vechten tegen Shinra Inc. Dit energiebedrijf heeft een monopolie op de verwerving van een energiebron genaamd mako. Mako is de levenskracht of essentie van al het leven op aarde: uitputting van deze energiebron betekent dat ook de aarde wordt uitgeput. Daar geeft het machtige Shinra Inc. echter niets om: zolang het maar winstgevend is.

Samen met personages als Barret, Tif, Aeris, Red XIII en vele anderen strijd Cloud om de ongebreidelde macht van Shinra Inc. tegen te gaan. Dan is ook nog Sephiroth, de slechterik die zich ontpopt tot de ultimate bad guy. Zijn magische krachten nemen gaandeweg het spel steeds verder toe. Uiteindelijk wil hij een meteoor op de aarde laten neerstorten zodat hij alle mako kan opslorpen die daarbij vrijkomt en zo het machtigste wezen in het hele universum wordt. Het is aan jou om hem te stoppen de aarde te verwoesten.

Vereisten

Square Enix waarschuwt dat niet alle apparaten geschikt zijn voor een optimale gameplay. Op deze site heeft de ontwikkelaar tablets en smartphones opgesomd waar het spel prima op te spelen is. Dus voordat je 15,99 euro op tafel legt zou ik voor de zekerheid maar kijken of jouw apparaat er tussen staat.

Daarnaast moet je tablet ten minste op Android 4.1 (Jelly Bean) of hoger draaien. Ook moet je voldoende vrije ruimte op je tablet hebben: minimaal 1.9GB voor Android-apparaten en 1.63GB voor iPads en iPhones.

Like.
Download.
Share.

Reageer