Final Fantasy IX

0
  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Platform(en) Android / iOS /
  • Categorie Games /

In Final Fantasy IX probeert Tantalus, een groep dieven, prinses Garnett van Alexandria te ontvoeren. Het plan is om de prinses tijdens een toneelstuk op een zwevend theaterschip te grijpen. Na een mislukte poging, die dankzij de zwarte magiër Vivi en zijn vrienden is verhinderd, komt het schip in de problemen terecht. Nadat het zwevende schip aan een brute aanval weet te ontkomen, moet het noodgedwongen een noodlanding maken in de Evil Forrest. Prinses Garnett, Vivi en zijn vrienden weten te ontsnappen en vluchten naar een klein dorpje genaamd Dali. Hier gaat het avontuur pas echt van start. Ze leren onder meer dat the bad guy Kuja de wereld probeert te vernietigen. Vivi en zijn vrienden Puck, Adelbert Steiner en Garnett proberen hem, koste wat kost, tegen te houden.

Final Fantasy IX downloaden

Final Fantasy IX is, zoals gezegd, vanaf te downloaden in de Google Play Store en App Store. Daarvoor moet je wel eenmalig in de buidel tasten: de game kost namelijk 16,99 euro, zowel in de Google Play Store als de App Store.

Zorg dat je voldoende beschikbare ruimte op je tablet hebt: de Android-versie neemt 1.8GB in beslag, de iOS-variant maar liefst 2.01GB. En dan moet je ook nog wat opslagruimte reserveren voor de automatische save states. Al met al vraagt de game om maar liefst 4GB aan opslagruimte.

Like.
Download.
Share.

Reageer