Duet Display

0
  • Ontwikkelaar Rahul Dewan
  • Platform(en) iOS /
  • Categorie Productiviteit /

Met Duet Display verander je je iPad in een handomdraai in een tweede (of derde) scherm voor je computer. Of je nou een Mac met OS X 10.9 of hoger gebruikt of een Windows-computer met Windows 7 of hoger, Duet Display kan met beide besturingssystemen overweg.

Naast een computer, iPad die op iOS 7 of hoger draait en een USB-kabel om de tablet en computer met elkaar te verbinden, moet je tevens het juiste besturingsprogramma voor je computer downloaden van de website van de ontwikkelaar en natuurlijk Duet Display in de App Store. De eerste toepassing is gratis, Duet Display kost je daarentegen 15,99 euro 9,99 euro.

Zodra je de software opstart herkent deze je iPad onmiddellijk als tweede scherm. Je hoeft niet bang te zijn dat je je Windows-applicaties niet op de tablet kunt afspelen of de computermuis onbruikbaar is geworden. Integendeel: deze kun je gewoon op je iPad gebruiken en combineren en afwisselen met het touchscreen.

De ontwikkelaar belooft dat Duet Display geen vertraging (lag) oplevert en beelden met 60 frames per seconde (FPS) weergeeft. Een aparte WiFi-verbinding is niet nodig.

Like.
Download.
Share.

Reageer