ASUS Eee Pad Slider alleen in 32 GB versie [HANDS ON VIDEO]

5

ASUS heeft aangegeven dat de Eee Pad Slider vanaf eind september geleverd kan worden in Europa. Opvallend is dat men de 16 GB versie alsnog niet uit gaat leveren. Alleen de 32 GB WiFi versie komt dit jaar op de Nederlandse markt. De 16GB variant zal niet verschijnen en is ook al uit de pre-order gehaald bij verschillende webwinkels. Na de break zie je een hands on video review van de Slider. Ook is een demonstratievideo te zien van de verbeterde USB-host functionaliteit.

De ASUS Eee Pad Slider is een tablet en netbook in één. Onder het scherm zit een volwaardig toetsenbord verstopt die je onder het scherm uit kunt schuiven. Vandaar de naam van deze innovatieve tablet. De ASUS Eee Pad Slider is te koop in een witte en een bruine variant.

De Slider zou in eerste instantie in een 16 GB en in een 32 GB variant verschijnen. Nu blijkt dat alleen de 32 GB WiFi-versie op de markt zal komen. De 3G-versie van de Eee Pad Slider zal in de loop van 2012 verschijnen.

Deze ASUS tablet is wel flink goedkoper geworden. In verschillende webshops kon je de  Eee Pad Slider 16 GB WiFi al kopen voor 479 euro. De 32 GB variant kostte 579 euro. Nu gaat de 32 GB versie ‘slechts’ 499 euro kosten. Een prijsdaling van 80 euro, voordat de tablet op de markt is verschenen.

Hands on review

USB host functionaliteit

Wil je meer weten over deze tablet? Lees dan alle informatie en de specificaties op deze pagina.

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal inch
  • Besturingssysteem
  • Schermresolutie x
  • Afmetingen
  • Processor
  • Gewicht gram
  • Opslagruimte
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

5 reacties

  1. Is het bekend wanneer er weer een lading Sliders ter beschikking komt, want ze zijn nergens (zo ver ik weet) meer op voorraad/ te koop in NL.

Reageer