Acer gaat budget tablets maken

0

Het was al uitgelekt dat Acer van plan is om Tablets te gaan ontwikkelen. Ook is de algemene verwachting dat Acer hiervoor Android gaat gebruiken. Eerder werd al aangegeven dat Acer hiermee wil wachten totdat de nieuwste versie van Android, Gingerbread, uit is. Acer maakte bekend dat de tablets op 23 november gelanceerd worden. Het goedkoopste model gaat 299 dollar kosten, wat overeenkomt met 215 euro.

Tijdens een interview met The Wallstreet Journal gaf de CEO van Acer de prijsrange van de Acer tablets aan. Het goedkoopste tablet gaat 299 dollar kosten. Het duurste model 699 dollar (ruim 500 euro). Naast deze prijzen en de introductiedatum wilde de Acer-topman niks kwijt over de komende Acer tablets.

Android 3.0 (Gingerbread) wordt volgens insiders binnenkort al geïntroduceerd. Google plaatste onlangs al het nieuwe logo op de Google campus, wat inhoudt dat de officiele aankondiging van Gingerbread niet lang meer op zich zal laten wachten. Het zal ons niet verbazen als dus eind november al de eerste testversies van Gingerbread gedemonstreerd worden!

Share.

Over de auteur

Reageer