Ook Ziggo komt met mobiel Internet

0

Na UPC komt ook Ziggo met mobiel Internet op de proppen. Net als bij UPC is deze ‘service’ alleen beschikbaar voor bestaande klanten. De 3G abonnementen zijn zowel verkrijgbaar met een dongle als in de vorm van sim only, onder andere voor tablets. Er zijn 3 bundels beschikbaar, allen met een datalimiet. Goedkoop is de dienst echter niet.

UPC bracht recentelijk ook al een mobiel Internet dienst uit voor haar klanten. Deze service is in eerste instantie alleen voor zakelijke gebruikers. Later kunnen ook particulieren van deze dienst gebruikmaken. Bij Ziggo zijn de 3G abonnementen direct beschikbaar voor particulieren.

Voor deze dienst wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. UPC gebruikt het netwerk van Vodafone. De snelheid is 3,6 Mbps of 7,2 Mbps, afhankelijk van de bundel van het 3G abonnement.

De bundels kosten respectievelijk € 19,95 , € 29,95 en € 44,95. Gedurende de eerste 4 maanden van het contract (looptijd onbekend) krijg je € 10,- (dongle) of € 12,50 (sim only) korting. Hiervoor krijg je bundels van respectievelijk 500 MB, 2GB en 5 GB. Niet goedkoop dus.

Bron: Telecompaper

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer