Nieuwe Vodafone mobiel breedband tarieven

2

Vodafone Nederland introduceert vandaag nieuwe tarieven voor 3G mobiel internet op tablets. Deze nieuwe tarieven zijn van toepassing op de consument en op zakelijke gebruikers. Vodafone komt hiermee tegemoet aan de groeiende behoefte om mobiel breedband internet te kunnen gebruiken. De kosten voor mobiel internet in het buitenland verdubbelen door de wijziging.

Het instaptarief van een mobiel breedband abonnement is vanaf nu €10,- per maand.

Jens Schulte-Bockum, CEO bij Vodafone Nederland verklaart het volgende:

“Wij willen de gemakken van mobiel internet zowel privé als zakelijk voor ieder type internet gebruiker toegankelijk maken. Lagere instaptarieven, transparantie en netwerkkwaliteit maken het gebruik van mobiel internet zowel in Nederland als in het buitenland via Vodafone nu nog aantrekkelijker.”

Ook de kosten voor mobiel internet in het buitenland gaan omlaag. Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone het ‘Mobiel Breedband op Reis’ abonnement. Hiermee beschikt de gebruiker over één bundel die te gebruiken is in Nederland én de 42 zogenaamde ‘Vodafone Passport’ landen. Deze groep bestaat uit alle landen binnen de EU, Australië, Turkije, Japan en Nieuw-Zeeland.

Voor consumenten bestond al een reis dagbundel voor mobiel internet. Voor €7.50 ontvangt de gebruiker een dagbundel van 50 MB. Voorheen kostte de dagbundel €2.50 voor een bundel van 35 MB. Hiermee zijn de kosten per MB verdubbeld!

Klanten ontvangen een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Dit is een door de EU opgelegde verplichting. Consumenten dienen er wel rekening mee te houden dat ze bij het afsluiten van de dagbundel voor op reis akkoord gaan met het uitschakelen van de automatische notificatie.

Meer informatie over de nieuwe tarieven van Vodafone mobiel internet vind je hier. Zakelijke gebruikers vinden hier meer info over de zakelijke 3G mobiel Internet abonnementen voor je tablet.

Bron: Persbericht Vodafone

Share.

Over de auteur

2 reacties

    • Volgens de voorwaarden is het niet toegestaan. Bij normale telefoon abonnementen kon je een VoiP blox aanschaffen, maar ik weet niet of dat nog is en of dit ook geldig is voor mobiel internet op je laptop/tablet abonnementen. Ben je dit van plan? Let dan wel op je dataverbruik!

Reageer