UPC gaat mobiel Internet voor tablets aanbieden

2

UPC gaat mobiel Internet bieden voor tablets. Met behulp van een simkaart kun je binnenkort via UPC overal in Nederland een verbinding maken met Internet op je tablet of laptop. Hiervoor gaat het bedrijf een samenwerking aan met Vodafone. In eerste instantie wordt deze dienst alleen aangeboden aan zakelijke klanten van UPC. In een later stadium zal deze dienst ook beschikbaar gesteld worden aan particuliere klanten.

UPC is samen met Ziggo en Tele2 een van de kandidaten om mee te bieden op de frequenties van het nog aan te leggen 4G netwerk. Ook komen binnenkort enkele frequenties vrij voor de 3G-netwerken.

UPC neemt alvast voorschot op de mogelijke toekomstige uitbreiding naar een eigen mobiel Internet netwerk, door nu alvast klanten deze mogelijkheid aan te bieden. De prijzen liegen er alleen niet om. In de huidige opzet moet de zakelijke afnemer al klant zijn bij UPC. Daarnaast worden deze prijzen gevraagd voor de verschillende mobiel Internet bundels:

UPC biedt abonnementsvormen van 200 MB voor € 10,- per maand tot 5 GB voor €35,- per maand. Deze prijzen zijn exclusief BTW. De dienst is alleen beschikbaar in combinatie met het Alles-in-1 Zakelijk of Zakelijk Fiber Power Internet abonnement.

Bron: Persbericht UPC

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

2 reacties

Reageer