Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

EeePad Transformer 3G en EeePad Slider in Augustus te koop

| Geen reacties

Volgens de Facebook pagina van ASUS zullen de Eee Pad Slider en de Eee Pad Transformer 3G in Augustus gelanceerd worden. Voorlopig weten we alleen dat de toestellen dan verkocht gaan worden in het Verenigd Koninkrijk, maar het is aannemelijk dat de rest van Europa ook rond die tijd bevoorraad zal gaan worden. Een specifieke datum is nog niet bekend, maar ASUS beloofd daar binnen enkele weken meer duidelijkheid in te geven.


De Transformer is momenteel één van de populairste Honeycomb tablets op de markt. Het toestel is moeilijk leverbaar door de grote vraag. Wij hopen dat met de komst van de 3G versie de productie ook wordt opgeschroefd, zodat leveringsproblemen tot het verleden zullen horen. Waar bij de Transformer een toetsenbord in een docking station zit verwerkt, zit het toetsenbord van de Eee Pad Slider onder het toestel en kan deze eenvoudig uit het apparaat worden geschoven.

Bron: Facebook

Auteur: Edwin

Edwin is één van de oprichters van TabletGuide.nl. Hij richt deze website in 2010 op, samen met zijn collega Leon. Edwin is tablet freak en volgt het laatste nieuws op de voet. Als web developer is hij verantwoordelijk voor de techniek en het uiterlijk van de website. Daarnaast schrijft hij dagelijks artikelen en hij verschijnt regelmatig in de reviews op TabletGuide.nl. Hij werkt momenteel voor een online marketingbureau in Den Bosch. E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Prijzen ASUS Eee Pad Transformer

Prijs:       € 392.5
Prijs:       € 394
Prijs:       € 399
Prijs:       € 399


Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*