ASUS Eee Pad MeMo, met 3d, zonder 3d-bril

1

ASUS heeft, naast de nieuwe PadFone, een andere innovatie getoond. De eerder aangekondigde Eee Pad MeMo zal 3d-weergave mogelijkheid krijgen, zonder gebruik te hoeven maken van een 3d-bril. Hoewel het geen directe innovatie is, is het toch de eerste 7-inch tablet met 3d-weergave. Tot nu toe was de 10-inch Optimus Pad van LG de enige 3d-tablet die te koop is. We hopen dat de ASUS 3d-tablet niet de prijs gaat krijgen van de Optimus Pad.

De ASUS Eee Pad MeMo wordt per direct omgedoopt tot de ASUS Eee Pad MeMo 3D. Toch is het hebben van een 3D IPS beeldscherm niet het enige nieuwtje vandaag van de MeMo op de Computex conferentie in Taiwan. De eerder beloofde bluetooth telefoon is weer terug. Eerder aangekondigd als ware telefoon heeft deze accessoire toch een degradatie ondergaan. ASUS heeft het nu over een bluetooth headset die wordt geleverd met de Eee Pad MeMo.

De ASUS Eee Pad MeMo 3D is een 7-inch Honeycomb tablet dat aangestuurd kan worden met je vingers of met een stylus. Het IPS beeldscherm heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Voor het weergeven van 3d content is geen bril vereist, in tegenstelling tot de Optimus Pad.

Wanneer je deze 7-inch 3d ASUS-tablet in de winkel kunt kopen is niet bekend gemaakt. Ook heeft ASUS nog niets over een mogelijke adviesprijs gecommuniceerd. Wanneer dit bekend wordt lees je dit uiteraard op Tabletguide.nl.

Engadget heeft inmiddels een video gemaakt van de MeMo 3D.

 

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

  1. Ik heb nog een nokia n 900 met het besturing systeem van memo is dat hetzelfde idee kun je die updaten mischien is er iets gelijk waarschijnlijk domme vraag maar het leek me voor de hand liggen het was toen de enige met deze besturing en naar mijn weten nog steeds .

Reageer