Verkoop Samsung Galaxy tablet start 30 oktober

2

Vandaag werd de Samsung Galaxy Tab officieel aan de Nederlandse pers gepresenteerd. Vanaf 30 oktober zal de eerste tablet van Samsung in de Nederlandse (online) winkels te koop zijn. Ook werd bekend dat een Galaxy Tab zonder 3G wordt verwacht.

De Nederlandse versie heeft enkele Nederlandse applicaties voorgeïnstalleerd, waaronder de NRC Next app en een applicatie-versie van van de Bol.com webwinkel. Vanaf 30 oktober zal de Samsung Galaxy in tablet-formaat te koop zijn bij verschillende telecom-winkels. Ook Office Center en Mediamarkt zullen de Galaxy Tab gaan verkopen.

Tabletguide.nl heeft de Samsung Galaxy Tab P1000 al een week in bezit. Een review en videoreview van de Galaxy Tab vind je hier. Een overzicht van de mogelijkheden en specificaties van deze Samsung tablet vind je hier.

Best Buy, een grote amerikaanse retailer, heeft bekend gemaakt dat het binnenkort een Galaxy Tab zonder 3G verbinding gaat verkopen. Deze moet 499 dollar gaan kopen. Dat is 100 dollar (zo’n 70 euro) goedkoper dan de Galaxy Tab met mobiel Internet verbinding. Wanneer deze versie te koop is in Nederland is nog niet bekend.

Losse Samsung Galaxy Tab prijzen

Prijzen Samsung Galaxy Tab met abonnement

Share.

Over de auteur

2 reacties

Reageer