ASUS verleidt publiek met beelden van nieuwe tablet

1

ASUS belooft op de Computex 2011 conferentie in Taiwan een nieuwe tablet te onthullen. Volgens de traditie, die alle merken lijken te volgen, behalve Apple, verleidt ASUS het geïnteresseerd publiek door met aantrekkelijke foto’s en pakkende teksten te strooien. De foto’s, die je kunt zien na de break, beloven een zeer strak ontworpen tablet.

De beelden tonen de ASUS tablet vanuit verschillende hoeken. De beelden vind je onder dit artikel. De bijbehorende tekst luidt: Break the Rules, Pad or Phone. Het lijkt alsof de tablet een kruising zal worden tussen een tablet en een telefoon. Misschien een 5-inch tablet net als de Dell Streak? Of toch een 7-inch tablet waar je mee kunt bellen, zoals de HTC Flyer of de Samsung Galaxy Tab?

ASUS heeft bewezen dat het bedrijf in staat is om nieuwe modellen te ontwikkelen. Met de populaire Eee Pad Transformer liet ASUS zien de grenzen op te zoeken tussen twee verschillende pc-typen, de netbook en de tablet.

Naast de beelden en de aankondiging wordt nog niets vermeldt. Het is wachten op meer informatie van ASUS. Op de Facebook pagina van ASUS staan drie data met de tekst: ‘coming soon’. We verwachten dus meer tease-materiaal op 25, 27 en 29 mei.

Bron: TechinStyle.tv via Engadget

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

1 reactie

Reageer