Conclusie: Eee Pad Transformer populairder dan Iconia Tab W500

0

Een week geleden vroegen we onze bezoekers naar de voorkeur van een van deze twee tablets: de ASUS Eee Pad Transformer of de Acer Iconia Tab W500. Ondanks veel verschillen tussen deze twee apparaten hebben ze één belangrijk karakter gemeen. Beide tablets zijn ontworpen in combinatie met een toetsenbord docking systeem. De Honeycomb tablet heeft duidelijk de meerderheid van de stemmen in de wacht weten te slepen.

Met maar liefst 88 procent van de stemmen heeft de ASUS Eee Pad Transformer deze vierde tablet battle op zijn naam weten te schrijven. 100 bezoekers van Tabletguide.nl stemden op deze 10-inch hybride Honeycomb tablet.

De reacties bij deze Tablet Battle maakten al duidelijk dat het niet een eerlijke strijd was. Onze bezoekers gaven duidelijk de voorkeur aan een Android tablet boven een Windows 7 tablet. Zo ook Leander:

ze hadden beter de transformer kunnen vergelijken met de iconia A500… de keuze tussen android en windows is inderdaad erg makkelijk.. maar de iconia opzich is geen verkeerd apparaat… maar door het falen van windows kies ik hier toch voor de transformer.

Vanmiddag om 16:00 uur volgt een nieuwe Tablet Battle. We kunnen al melden dat hierin de twee meest populaire tablets van de Tabletguide-bezoekers van deze maand zullen verschijnen. Hiervoor hebben we gekeken naar de meeste bezoekers op de desbetreffende tablet-pagina’s en de zoekresultaten op deze site. Houd Tabletguide goed in de gaten!

In de tussentijd kun je Tabletguide volgen op Twitter en Facebook, of kun je je inschrijven voor de wekelijkse e-mail nieuwsbrief.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer