TabletGuide.nl van start

0

Vandaag starten wij met TabletGuide. Een nieuwe site over een bijna nieuw fenomeen; de tablet. Op deze plek brengen we het laatste nieuws, reviews en tests. Daarnaast bieden we je in ons forum een podium om je mening te geven over gadgets, software en abonnementen. In onze TabletKiezer vind je alle huidige types tablets naast de aangekondigde apparaten. De TabletKiezer helpt je bij het vinden de juiste tablet die voldoet aan jouw strenge eisen.

De aanleiding

Na kennis te hebben gemaakt met de Apple iPad als eerste ‘next generation’ tablet zullen er de komende tijd tientallen soorten tablets geïntroduceerd gaan worden. Met deze nieuwe producten in het vooruitzicht is de tijd rijp om een site aan te bieden met op tablets toegespitste informatie.

Het doel

Wij stellen ons ten doel om het beste, meest betrouwbare en vooral meest complete nieuwsportaal voor tablets te worden. Met het laatste nieuws, de beste reviews en een volledig overzicht van de verkrijgbare of aangekondigde apparaten. We zijn vastberaden dit doel te bereiken en natuurlijk kun jij ons daarbij helpen. Stuur ons jouw nieuwstips! Dit kun je doen via het contactformulier op deze site.

Share.

Over de auteur

Reageer