TabletGuide.nl

Acer Iconia Tab A100 vanaf half mei te koop [UPDATE]

| 1 reactie

In navolging van de Acer Iconia Tab A500 komt nog deze maand haar kleinere zusje uit, de Acer Iconia Tab A100. Deze tablet zal de eerste 7-inch Honeycomb tablet worden die op de Nederlandse markt zal verschijnen. In het Verenigd Koninkrijk wordt de Iconia Tab A100 vanaf 14 mei geleverd, bij Amazon UK. Acer kennende zal het niet lang duren voordat deze tablet ook in Nederland te koop is.

UPDATE 07/05 - De levertijd is bij Amazon UK inmiddels aangepast naar 30 juni. Andere winkels vermelden een levertijd van eind mei. In de VS wordt bij een winkel een levertijd ergens in het derde kwartaal vermeld.


De Acer Iconia Tab A100 kan wel eens dé 7-inch tablet van het jaar worden. Het is een van de weinige tablets met een kleiner schermformaat die in de eerste helft van dit jaar uitkomen met het Android besturingssysteem wat is ontwikkeld voor tablets. We merken aan het aantal bezoekers op de desbetreffende pagina’s dat de 10-inch variant van de Iconia Tab A100, de Iconia Tab A500, momenteel een van de populairste tablets is.

Aan de prijs zal het in ieder geval niet liggen. Voor een (advies)prijs van 349 euro heb je een tablet in je handen met deze specificaties:

- 7 inch scherm (1024 x 600)
- Besturingssysteem: Android 3.0
- 195 x 117 x 13 mm, 470 gram
- 1 GHz dual-core processor
- 512 MB RAM
- 8 GB geheugen - uitbreidbaar met SD kaart
- 5,0 megapixel camera, 2,0 megapixel frontcam
- WiFi, Bluetooth, GPS, HDMI

Bekijk meer informatie, alle specificaties en foto’s op de Acer Iconia Tab A100-pagina. Ook kun je op Tabletguide alle tablets vergelijken.

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Een reactie

  1. Vandaag is mijn bestelling van een A100 bij BCC gecancelled. Acer heeft bij BCC aangegeven dat ze problemen hebben met de hardware en software van de A100, en dat deze voorlopig niet geleverd zal kunnen worden!n

Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*