Gebruiker:
Wachtwoord:
Inschrijven
Inloggen
TabletGuide.nl

Sony wil ook hybride tablets gaan maken

| Geen reacties

Nadat Sony twee tablets aankondigde, eerder deze week, komen vandaag beelden naar buiten van Sony’s onderzoek en ontwikkelafdeling met daarop hybride tablets. Dit geeft aan dat Sony niet alleen de tabletmarkt wil betreden met het Playstation-merk. De hybride tablets zouden nieuwe typen moeten worden van het Vaio-merk. Namens dit merk worden momenteel al laptops, netbooks en computer accessoires verkocht.

De hybride tablet van Sony zal een volledig touchscreen hebben met daaronder een uitschuifbaar toetsenbord. Als dit de Vaio Freestyle Hybrid PC van een eerder gerucht is, dan zou het gaan om een Windows 7-tablet met een schermdiagonaal van 9,4 inch.


De hybride tablets of netbooks, hoe je ze wilt noemen, blijken populair te zijn. Dell lanceerde in het begin van dit jaar een grote campagne voor de Dell Inspiron Duo, een hybride Windows-netbook. Ook Samsung gaat een sliding PC maken. ASUS is de verkoop van de Eee Pad Transformer (10 inch, Honeycomb) deze week gestart in de VS. Daar was deze tablet direct uitverkocht. Ook komt ASUS met de Eee Pad Slider (10 inch, Honeycomb), met hetzelfde principe als het ontwerp van Sony, later dit jaar. Acer betreedt binnenkort de markt met een hybride tablet genaamd de Acer Iconia Tab W500 (10 inch, Windows 7).

Wil je op de hoogte blijven van alle tablets en alle hybride modellen? Volg Tabletguide.nl op Twitter of Facebook, of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Bron: impress.co.jp via Tweakers

Auteur: Leon

Leon is mede-eigenaar en redacteur van TabletGuide.nl. Na zijn studie is hij gaan werken bij de online afdeling van een van de grootste mobiele operators van Nederland als webanalist en online marketeer. Na enkele jaren besloot hij om voor zichzelf te gaan beginnen. Na een korte carriere als freelancer zet hij zich momenteel fulltime in voor eigen online projecten. E-mail | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile



Geef een reactie

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

*


*