Asus Eee Pad Transformer vertraagd vanwege ‘succes’

3

De Chinezen bij ASUS hebben zich verontschuldigd voor het niet kunnen naleven van de beloofde levertijden van de ASUS Eee Pad Transformer. De levertijd is uitgesteld van april naar de derde of vierde week van mei. De Amerikanen zullen wel eind april kunnen starten met de verkoop. Vanwege de grote vraag zijn alle geplande batches al verkocht. Men moet extra gaan produceren om aan de vraag naar Eee Pad Transformer’s te kunnen voldoen.

Deze 10,1-inch Honeycomb-tablet van ASUS kan wel eens een nieuwe hit gaan worden. De Eee Pad Transformer is in haar klasse een van de goedkoopste tablets die je momenteel kunt kopen. Met een 1 GHz dual-core processor, 1GB RAM en alle benodigde verbindings-opties haal je een topper in huis. Het 3G-model gaat later in de verkoop. In combinatie met het toetsenbord docking station vorm je niet alleen de tablet om in een handige netbook met toetsenbord. Ook verdubbel je de maximale accuduur tot 16 uur.

De ASUS Eee Pad Transformer is te koop vanaf 399 euro (16 GB Wi-Fi zonder toetsenbord). De goedkoopste Transformer met toetsenbord docking gaat 499 euro kosten.

Bekijk hier alle specificaties, foto’s en prijzen van deze ASUS tablet.

Bron: Engadget

Share.

Gerelateerde tablets / apps

  • Schermdiagonaal inch
  • Besturingssysteem
  • Schermresolutie x
  • Afmetingen
  • Processor
  • Gewicht gram
  • Opslagruimte
  • Alle specificaties

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

3 reacties

  1. En we weten niet wanneer hij precies uitkomt in Nederland. Hopelijk hebben ze er voor Nederland al wat op de lijst staan om te verschepen vu00f3u00f3r de transformer uitverkocht was. Alle honeycombtabletten is gedonder mee met leveren! De xoom ook al.nApple maakt tenminste wel waar wat ze zeggen. Dat moet ik ze nageven.

Reageer