Populaire games voor je tablet

0

Tegenwoordig kunnen kinderen door het hele huis gamen, zonder de televisie te hoeven verplaatsen. Tabletgames worden namelijk steeds populairder en er is steeds meer keuze. Vooral de online games nemen toe in populariteit. Zo kunnen kinderen vanuit de hele wereld tegelijk met elkaar een spel spelen. Het enige wat je nodig hebt is een tablet en internet. Let er wel op dat bij zulke spellen een goede internetverbinding nodig is. Om zeker te weten dat je een optimale internetsnelheid heb, kun je gemakkelijk online internet vergelijken. Hier volgen enkele populaire tabletgames die je online kunt spelen.

Words With Friends 2

Dit is eigenlijk een online versie van Scrabble. Je speelt hierin online tegen vrienden of vreemde gamers en moet om de beurt woorden spellen om punten te scoren. Er zijn ook andere uitdagingen in dit spel. Zo kun je bijvoorbeeld met vijf spelers tegen vijf spelen of in je eentje tegen de computer. Een leuk en educatief spel voor je kind. Het spel is gratis te downloaden.

Vainglory

Vainglory is een gratis vechtspel dat je op je tablet kunt spelen. Je neemt hierbij deel aan een gevecht van drie tegen drie of vijf tegen vijf. Dit kunnen zowel andere online spelers zijn als gewoon de computer. Je kunt kiezen uit veertig verschillende personages en de bedoeling is dat je de Vain kristal van je tegenstander vernietigt voordat ze die van jouw team kunnen vernietigen. De eerste die dat doet zorgt ervoor dat zijn team wint.

Hearthstone

Een online strategie kaartspel gebaseerd op World of Warcraft waarbij je kaarten kunt verzamelen, een deck kunt samenstellen en tegen andere spelers kunt strijden. Het is gratis om te spelen, maar je kunt altijd extra kaarten kopen om je deck sterker te maken. Er zijn soms ook grotere online toernooien waar je aan deel kunt nemen. Door zoveel mogelijk te winnen krijg je steeds een hogere ranking.

Pokémon Go

Pokémon Go is een gratis spel dat je onder andere voor je tablet kunt downloaden. Het maakt gebruik van augmented reality. Dit betekent dat het spel computer geanimeerde personages plaatst in de echte wereld. Deze kun je op je tablet dankzij de camera zien. Zo verschijnen er Pokémon op verschillende plekken en wanneer je door je tablet naar bijvoorbeeld je bank kijkt, kun je er een Pokémon vinden die je dan moet vangen. Dit was het eerste spel dat de augmented reality echt populair maakte.

Super Stickman Golf 3

Een eenvoudig maar leuke game voor je tablet: een spelletje online golf. Je kunt in je eentje spelen of met vrienden. Zo kun je, als je tegen vrienden speelt, kiezen uit twee spelmodes: een gewoon potje golf spelen of de zogenaamde Racemode. In laatstgenoemde moet je allebei proberen zo snel mogelijk de bal in de hole  te slaan.

Image by PourquoiPas from Pixabay

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer