Microsoft lanceert Surface Go Kids bundel

0

Microsoft heeft een aantal nieuwe accessoires uit de doeken gedaan voor haar Surface-tablets en deze gebundeld. Het resultaat is de Microsoft Surface Go bundel. De tabletaccessoires zijn vanaf nu verkrijgbaar in de VS vanaf 441 dollar.

De een gebruikt de tablet voor productiviteit, onderzoek of andere zakelijke doeleinden. Consumenten daarentegen hebben in de meeste gevallen één of meerdere tablets in huis voor ontspanning. Snel even een filmpje aanzetten, een spelletje spelen op een groot scherm, de kinderen even tot rust laten komen of lekker kokkerellen in de keuken. Het maakt niet waarvoor je de tablet gebruikt, in en rondom je huis is hij je beste vriend.

Dit is de Surface Go Kids bundel

Wat je voor een tablet neerlegt heb je helemaal zelf in de hand. Voor een degelijke tablet die een aantal jaar meegaat, ben je al gauw enkele honderden euro’s lichter. Zeker als je voor een tablet van Apple, Samsung of Microsoft kiest. Om je aankoop te beschermen tegen krassen en valschade, zijn er gelukkig beschermhoezen. Om in stilte te genieten van je favoriete serie, zijn er koptelefoons.

Goede accessoires bij elkaar zoeken kan een tijdrovende klus zijn. Microsoft heeft daar iets op bedacht. Het Amerikaanse hard- en softwarebedrijf komt met de Surface Go Kids bundel op de proppen. Naast de Surface Go tablet, zeg maar het instapmodel van de Surface-reeks, krijg je tevens een headset van JBL en een beschermhoes van FoamTech.

Het is goed om te benadrukken dat de Surface Go niet over LTE-connectiviteit beschikt. Dat betekent dat hij dus alleen werkt als hij verbonden is met een WiFi-netwerk. De koptelefoon van JBL is bedraad (JBL JR300) of draadloos (JBL JR300 BT). De beschermhoes van FoamTech is gemaakt van siliconen en verkrijgbaar in de kleuren paars of blauw. Hij heeft tevens een opbergvakje voor de Surface Pen.

Prijs en beschikbaarheid

Wat je voor de Surface Go Kids bundel kwijt bent, hangt natuurlijk helemaal van jezelf af en de eisen die je aan de tabletaccessoires stelt. De vanafprijs bedraagt 441,46 dollar en kan oplopen tot 603,96 dollar. En dan heb je nog geen Surface Go Type Cover of Surface Pen. Deze actie loopt nog tot en met 31 december 2019. De bundel is exclusief verkrijgbaar in de VS, met een maximum van drie bundels per huishouden.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer