iPad Pro (2019) te zien in video?

0

Apple staat naar verluidt op het punt om een nieuwe tablet uit de doeken te doen. In aanloop naar het evenement gaan er de laatste tijd veel video’s en conceptfoto’s de ronde op internet, waarin en waarop volgens de makers de iPad Pro (2019) te zien is. AppleInsider wist de hand te leggen op een dummyontwerp van de aanstaande tablet.

Naast een iPad Air (2019), iPad Mini (2019) en zevende generatie iPad krijgen we binnenkort mogelijk een vierde nieuwe tabletmodel van Apple te zien: de iPad Pro (2019). Hoewel de Amerikanen niets loslaten over een media-event, doen de vele verhalen die momenteel op internet circuleren ons vermoeden dat de onthulling aanstaande is.

De laatste tijd laat de iPad Pro (2019) regelmatig zijn gezicht zien. Onlangs publiceerde Sonny Dickson, een vermaarde Apple-blogger, nog een aantal foto’s van de tablet op zijn blog. Daarop was goed te zien dat de tablet maar liefst drie camera’s krijgt, hetzelfde aantal als de onlangs gepresenteerde iPhone 11 Pro (Max).

Is dit de iPad Pro (2019)?

Dankzij Sonny Dickson wist AppleInsider een mock-up of dummyontwerp van de iPad Pro (2019) te bemachtigen. De Amerikaanse techsite vergelijkt in de onderstaande video uitvoerig de nieuwkomer met zijn voorganger, de iPad Pro 12.9 van afgelopen jaar.

Aan de voorzijde zien beide tablets er identiek uit. Ze hebben hetzelfde 12.9 inch grote scherm, slanke bezels of schermranden en de True Depth camera om het apparaat met je gezicht te ontgrendelen. Ook aan de zijkanten zijn geen nieuwe elementen te ontdekken. De achterkant ziet er grotendeels hetzelfde uit, met uitzondering natuurlijk van het prominent aanwezige camera-eiland.

Volgens AppleInsider krijgt de iPad Pro (2019) hetzelfde camerasysteem als de iPhone 11 Pro (Max), dat betekent dat we naast de reguliere lens tevens een telefotolens en ultragroothoeklens kunnen verwachten op de tablet. Het camerasysteem is niet alleen bedoeld om indrukwekkende plaatjes te schieten, maar ook voor augmented reality (AR) toepassingen.

Als we het geruchtencircuit mogen geloven, onthult Apple later deze maand de iPad Pro (2019). Hoe vinden jullie dat de aanstaande tablet eruit ziet in de bovenstaande video?

 

Zowel de omslagfoto als de afbeelding hieronder zijn screenshots die genomen zijn uit de video van AppleInsider

iPad Pro (2019)

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer