Conceptvideo laat kunsten iPad Pro (2019) zien

0

Benieuwd hoe de iPad Pro (2019) eruit komt te zien en wat we ervan mogen verwachten? Dan moet je de video in dit artikel bekijken. Daarin is de aanstaande iPad Pro vanuit alle gaten en hoeken te zien. Let wel: dit is een conceptvideo, het is dus mogelijk dat de tablet afwijkt van wat je hier ziet.

Over een paar dagen is het zover: op dinsdag 10 september houdt Apple in het Steve Jobs Theater op de Apple Park campus in Cupertino een groot media-evenement. Dan onthult Apple de nieuwste generatie iPhones, die vermoedelijk door het leven gaan als de iPhone 11.

We verwachten dat het Amerikaanse techbedrijf nog meer voor ons in petto heeft. Vermoedelijk tovert Apple haar nieuwste iPad Pro uit de hoge hoed: de iPad Pro (2019). Volgens geruchten die momenteel de ronde gaan krijgt de premium tablet vermoedelijk hetzelfde camerasysteem als de iPhone 3. Naar verluidt bestaat deze uit een reguliere groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telefotolens.

iPad Pro (2019) conceptvideo

Deze en andere geruchten die de ronde gaan over de iPad Pro (2019) heeft Waqar Khan in een conceptvideo verwerkt. Daarin is duidelijk te zien dat de tablet een vierkant camera-eiland krijgt, die ons sterk doet denken aan de Huawei Mate 20 Pro van afgelopen jaar. Ook de nieuwe interface van iPadOS is duidelijk te zien.

Iets minder goed zichtbaar voor het oog is het 10,2 inch grote beeldscherm. Daarmee is hij net iets kleiner dan de iPad Pro 12.9 en iPad Pro 10.5. Geruchten over dit schermformaat doen al een tijdje de ronde op internet. Wellicht dat Apple de variant met een 9,7 inch display gaat vervangen door dit formaat. De afmetingen wijken waarschijnlijk niet af: het enige dat Apple vermoedelijk doet is de schermranden of bezels nog iets dunner maken.

De Apple Pencil maakt vanzelfsprekend ook zijn rentree in de video van Waqar Khan, die in het verleden wel vaker vergelijkbare video’s heeft gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de bovenstaande video.

 

De omslagfoto boven dit artikel is een screenshot uit de conceptvideo van Waqar Kan

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer