Roadmap Samsung-tablets voor 2019 op straat

0

Samsung heeft dit jaar al heel wat nieuwe tablets gelanceerd. Het Koreaanse techbedrijf is nog meer voor ons in petto. De komende maanden mogen we nog meer nieuwe tablets verwelkomen, waaronder de Samsung Galaxy Tab S5.

Dat blijkt uit een roadmap die de techsite CashKaro.com online heeft gezet. Overigens zetten we een vraagteken bij de authenticiteit van het schema. Niet alleen lijkt het alsof iemand deze vluchtig in elkaar geflanst heeft. Daarnaast zien we dat de roadmap niet compleet is: zo ontbreekt de Samsung Galaxy View 2 op de lijst, die begin mei uit de doeken werd gedaan.

De Samsung Galaxy Tab S5e, Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019), Samsung Galaxy View 2 en eerder deze week de Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019). En dan hebben we het alleen nog maar over de Android-tablets, smartphones, smartwatches en draadloze oordopjes zijn buiten beschouwing gelaten. De Koreanen hebben het er maar druk mee.

Galaxy Tab S5 en meer in aantocht

Voorlopig nemen ze geen rust, als we een gelekte roadmap mogen geloven. Daarop staan alle tablets die we komend jaar nog van de Koreanen mogen verwachten. De eerste kandidaat is vanzelfsprekend de Samsung Galaxy Tab S5. Geruchten over deze premium tablet circuleren al maanden op internet. Volgens de laatste geruchten wordt deze volgende maand aan het grote publiek gepresenteerd en wordt hij, net als zijn voorgangers, met stylus afgeleverd. Alles wat we tot nu toe weten over de Galaxy Tab S5 vind je in het onderstaande artikel.

‘Samsung Galaxy Tab S5 verschijnt in augustus met S Pen’

Een andere tablet die een opvolger krijgt is de Samsung Galaxy Book 2. In het derde kwartaal onthult Samsung naar verluidt de Samsung Book 3. In tegenstelling tot de andere tablets in het assortiment van Samsung draait deze tablet niet op Android, maar Windows 10. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk ook voor de Samsung Book 3.

Tot slot zien we onderin nog de Samsung Galaxy Active 3 staan. Afgelopen maand hoorden we wel al geluiden over een Samsung Galaxy Tab Active Pro, niets over een Galaxy Active 3. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een zogeheten rugged tablet, oftewel een tablet die tegen een stootje kan. Meer weten we momenteel niet over de tablet. Zodra we meer horen over de Galaxy Tab Active 3 of een van de andere hierboven genoemde tablets, melden wij ons weer op TabletGuide.nl.

Samsung roadmap 2019

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer