Dit is de Nintendo Switch Mini

0

De geruchten over een nieuwe variant van de Nintendo Switch krijgen nu concreet vorm. In een webshop zijn diverse afbeeldingen van de Nintendo Switch Mini opgedoken. Of het the real deal is valt moeilijk te zeggen, wel zien we duidelijke verschillen met het huidige model.

De Nintendo Switch is mateloos populair. Begin mei maakte de Japanse gamingfabrikant bekend dat de gameconsole en handheld al 35 miljoen keer over de toonbank is gegaan sinds de lancering. In totaal verkocht Nintendo ruim 187 miljoen games voor het platform. De populairste titels zijn Super Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon Let’s Go Pikachu, Super Mario Party en The Legend of Zelda : Breath of the Wild.

Dat vraagt natuurlijk om een vervolg. En dat is precies wat Nintendo voor ons in petto heeft, als we de berichtgeving hierover mogen geloven. We horen al een tijdje het gerucht dat Nintendo plannen heeft om twee nieuwe uitvoeringen van de Nintendo Switch te lanceren. De ene variant richt zich op hardcore gamers, terwijl de ander een budgetuitvoering van de gameconsole is.

Nintendo Switch Mini

De lancering van de budgetuitvoering is mogelijk dichterbij dan je denkt. Via de webshop Honson is de ‘Nintendo Switch Mini’ te vinden. De webwinkel geeft geen details prijs over de spelcomputer. Wel zien we direct een duidelijk verschil met de huidige Switch: de Nintendo Switch Mini heeft geen Joy Con controllers om links en rechts aan de console te bevestigen. Hierdoor lijkt het erop dat de Switch Mini gepromoot wordt als de nieuwste handheld van Nintendo. Ook lijkt het alsof de Switch Mini kleiner is dan de huidige Nintendo Switch, maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn.

Naast de Nintendo Switch Mini heeft de webshop ook al enkele accessoires voor de console online gezet. Zo zien we onder anderen enkele cases, een oplader en doosjes om je spellen in op te bergen. Bij geen enkel product worden momenteel prijzen genoemd. Ook zijn de items wel aan de winkelwagen toe te voegen, maar een leverdatum wordt nergens vermeld.

Volgens de laatste berichten verschijnt de budgetvariant van de Nintendo Switch dit najaar. Als we meer horen over de geruchtmakende Nintendo Switch Mini of de opgevoerde variant van de spelcomputer, lees je dat uiteraard hier op TabletGuide.nl.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer