‘Samsung Galaxy Note 10 verkrijgbaar in vier uitvoeringen’

0

Samsung heeft ambitieuze plannen voor de Galaxy Note 10, het vlaggenschip dat in de tweede helft van het jaar wordt verwacht. Anonieme bronnen vertellen dat de Koreaanse techgigant maar liefst vier uitvoeringen van het toestel op de markt wil brengen. Alle details die we tot nu toe hebben vind je hier op TabletGuide.nl.

Media februari onthulde Samsung haar nieuwste trio, bestaande uit de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10e en Galaxy S10 Plus. Het eerstgenoemde model kun je beschouwen als het basismodel, de Galaxy S10e is de budgetvariant van het paradepaardje en de Galaxy S10 Plus de duurdere, premium tegenhanger voor wie geld over heeft.

In de tweede helft van het jaar, vermoedelijk in de loop van augustus, onthult Samsung haar nieuwste sterspeler: de Samsung Galaxy Note 10. In tegenstelling tot de S-serie heeft deze een S Pen of stylus in de behuizing die je voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken. Hoewel de onthulling nog even op zich laat wachten, wordt er al volop gespeculeerd over de Galaxy Note 10. Zo heeft de phablet naar verluidt geen fysieke knoppen en verschijnt hij in meerdere uitvoeringen.

Vier varianten

ETNews zet deze geruchten kracht bij. Volgens de Koreaanse techsite verschijnt de Galaxy Note 10 in vier uitvoeringen. Anonieme bronnen claimen dat Samsung het toestel met twee verschillende schermen gaat uitbrengen. De compacte uitvoering heeft een 6,28 inch display, de ander is 6,75 inch in doorsnee.

Naast de schermgrootte is er nog een verschil tussen beide uitvoeringen. Daarvoor moeten we een kijkje nemen onder de motorkap. Standaard beschikken ze allebei over een 4G- of LTE-connectiviteit, waarmee je op de 4G-netwerken van alle Nederlandse providers kunt. Samsung heeft tevens plannen om een 5G-variant te lanceren. Deze is straks niet te koop in de Benelux, zo bevestigde Samsung eerder. Al met al kunnen we dus vier varianten verwachten van de phablet.

Zitten jullie te wachten op vier uiteenlopende modellen van de Samsung Galaxy Note 10?

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer