Super Mario Bros: The Lost Levels komt naar Nintendo Switch

0

Nintendo heeft een aantal nieuwe namen bekend gemaakt voor haar online dienst Switch Online. Super Mario Bros: The Lost Levels, Star Soldier en Punch-Out zijn binnenkort online te spelen. De games zijn vanaf 10 april beschikbaar en alleen te spelen als je een abonnement hebt.

Dat schrijft Nintendo in een tweet.

Dat de Nintendo Switch mateloos populair is hoeven we niet uit te leggen. De handheld en traditionele game console in een verscheen in maart 2017 in ons land. Sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 20 miljoen exemplaren van de Switch verkocht. Om de verkoop een nieuwe stimulans te geven, overweegt Nintendo naar verluidt om twee nieuwe uitvoeringen van de spelcomputer uit te brengen: een met ‘verbeterde features’ en een budgetvariant die volgens het geruchtencircuit niet over een dockfunctie beschikt.

Switch Online

Dat is allemaal hear-say. Wat geen roddels of geruchten zijn, zijn de plannen van Nintendo om nieuwe titels aan haar bibliotheek toe te voegen. Het Japanse gamingbedrijf laat weten dat gamers binnenkort drie nieuwe titels online kunnen spelen. Het gaat om Super Mario Bros: The Lost Levels, Star Soldier en Punch-Out. Vanaf 10 april zijn ze beschikbaar voor iedereen die een abonnement heeft op Switch Online.

Switch Online werd vorig jaar september geïntroduceerd door Nintendo. Het idee erachter was dat gamers de klassiekers van vroeger ongebreideld kunnen spelen. Het begon allemaal met een collectie van 20 games, waaronder Donkey Kong, The Legend of Zelda en Super Mario Bros. Inmiddels is het aantal titels flink toegenomen. Volgende week komen er weer drie nieuwe titels bij.

Over de games

Super Mario Bros: The Lost Levels is het vervolg op Super Mario Bros. dat nooit in de VS of Europa verscheen. Dat komt omdat Nintendo of America meende dat het spel te moeilijk was voor de gemiddelde gamer, ze door de gameplay gefrustreerd zouden raken en Nintendo daar de schuld van zouden geven. Nog even en je kunt het zelf uitproberen.

Star Soldier is een verticale space shooter waarbij je je door 16 stages een weg moet zien te banen om Starbrain, een intergalactische supercomputer, tegen te houden, die het universum wil overnemen. In Punch-Out speel je als Little Mac die droomt van een glansrijke carrière als bokser. Van Glass Joe tot aan King Hippo en WVBA kampioen Mike Tyson, ze komen allemaal voorbij. Lukt het jou om een weg naar de top te boksen?

Switch Online

Switch Online kost 19,99 euro per jaar. Je kunt de dienst ook uitproberen voor een maand. Hier hangt een prijskaartje van 3,99 euro aan. Betalen per kwartaal kan ook en kost je 7,99 euro. Je bent dus het voordeligst uit met een jaarabonnement.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer