‘Galaxy Tab S4 krijgt flinterdunne randen’

0

Op internet is een korte is een korte hands-on video verschenen waarin volgens de maker de Samsung Galaxy Tab S4 is te zien. Daarin is de tablet zowel van de voor- als de achterkant te zien. Zo zien we onder meer dat hij nog slanker is dan zijn voorganger.

Al maanden lijkt het bijna alleen maar over de Samsung Galaxy Tab S4 te gaan. Voortdurend duiken er berichten op over het design en de specificaties van de tablet. En binnenkort krijgen we hem daadwerkelijk te zien. Voor 9 augustus staat een evenement gepland in New York City, en eind augustus gaat in Berlijn de IFA-beurs van start. Maar misschien hoeven we niet zo lang te wachten. Vanavond om 17:00 Nederlandse tijd houdt Samsung een livestream. Misschien wordt hij dan wel gepresenteerd. Als dat zo is melden wij ons uiteraard.

‘Nog slanker’

Voordat Samsung de kans krijgt de Galaxy Tab S4 te onthullen, heeft Slashleaks een korte hands-on video met de Android-tablet online gezet. De videomaker laat de tablet van de voor- en achterkant in beeld zien. Helaas is de video zo kort en zo vluchtig opgenomen, dat het moeilijk is hier iets zinnigs over te zeggen. Wat we in ieder geval zeker weten is dat hij in twee kleuren verschijnt: zwart en wit.

Als je goed kijkt zie je dat de Home-knop met vingerafdruksensor is verdwenen. Dat bevestigt het gerucht dat de Galaxy Tab S4 een irisscanner en gezichtsherkenningssoftware krijgt. Vrijwel alle moderne tablets en smartphones (met uitzondering aan de onderkant van de markt) hebben één of meerdere vormen van biometrische beveiliging. Zo vreemd klinkt het dus niet in onze oren. Met het oog is het misschien moeilijk te zien, maar op het eerste gezicht lijkt het alsof de Galaxy Tab S4 dunnere schermranden krijgt dan zijn voorganger, de Galaxy Tab S3.

Specificaties Galaxy Tab S4

Als we alle geruchten op een rij zetten, krijgt de Galaxy Tab S4 een 10,5 inch groot Super AMOLED-display met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels en 16:10 verhouding. Onder de motorkap schuilt naar verluidt de Qualcomm Snapdragon 835 met Adreno 540 GPU, 4GB werkgeheugen en 64GB interne opslag. Hij is tevens uitgerust met een 13 en 5 megapixelcamera. Ook de USB-C poort en Android 8.1 Oreo zijn van de partij. We hebben tevens verhalen gehoord over een 7300 mAh batterij, wat een flinke upgrade is van de 6000 mAh van de Galaxy Tab S3.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer