Opvolger Samsung Galaxy Tab A (2017) in aantocht

1

Als we het over Samsung hebben, dan hebben we het over de Samsung Galaxy Tab S4. De Koreanen hebben mogelijk nog een verrassing voor ons in petto. Afgezien van de high-end Android-tablet werkt Samsung mogelijk aan een opvolger van de Samsung Galaxy Tab A (2017).

Dat schrijft The Android Soul, de techsite die de tablet opspoorde via de database van de WiFi Alliance.

Natuurlijk kijken we allemaal vol spanning uit naar de volgende grote onthulling van Samsung. Lang hoeven we daar niet op te wachten. Op donderdag 9 augustus houdt het Koreaanse techbedrijf een evenement in New York. Wat we daar te zien krijgen verklapt Samsung uiteraard nog niet, maar we hebben wel een donkerbruin vermoeden.

Het belangrijkste nieuwe product dat Samsung hier presenteert is naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Galaxy Note 9 met verbeterde S Pen. Mogelijk gebruikt Samsung het podium eveneens om haar nieuwste high-end tablet te presenteren: de Samsung Galaxy Tab S4. Tot slot hebben we ook verhalen gehoord over de Samsung Gear S4, een nieuwe generatie smartwatch.

Galaxy Tab A (2017) krijgt opvolger

Maar wie weet krijgen we nog een vierde product te zien. The Android Soul is in de database van de WiFi Alliance namelijk gestuit op de SM-T387. Volgens de techsite is dit de opvolger van de Samsung Galaxy Tab A (2017), die in mei vorig jaar uit de doeken werd gedaan. Bij de test- en keuringsinstantie zijn verschillende modellen gevonden, die wellicht door uiteenlopende providers worden uitgebracht. Naast de WiFi-only versie kunnen we ook een WiFi + 4G variant verwachten.

Wat we onder de motorkap kunnen verwachten is helaas onbekend. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Chinese keuringsinstantie TENAA geeft de WiFi Alliance jammer genoeg geen details prijs over de specificaties. Op dit moment hebben we dus werkelijk geen idee of de opvolger van de Galaxy Tab A (2017) een make-over krijgt, of dat hij alleen onder de kap een (bescheiden) upgrade krijgt in termen van hard- en software. We houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten voor jullie.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

1 reactie

Reageer