Ook Mega Man X krijgt ook collectiebundels

0

Mega Man fans opgelet. Naast de klassieke Mega Man games worden de games in de Mega Man X-reeks nu ook samengevoegd in twee verzamelaarsbundels. Deze bundels zijn vanaf 24 juli beschikbaar voor onder meer de Nintendo Switch.

Mega Man bestaat dertig jaar en dat wil Capcom uiteraard niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan. In februari maakte de ontwikkelaar bekend dat de klassieke Mega Man games van weleer worden samengevoegd in twee Legacy bundels.

Deze zijn vanaf 22 mei beschikbaar. Fans waren hier uiteraard erg blij mee, maar tegelijkertijd klonk er een roep om hetzelfde te doen voor de games in de Mega Man X-serie. Capcom geeft gehoor aan deze oproep en lanceert daarom twee nieuwe Legacy Collections.

Over de bundels

In totaal bestaat de collectie uit acht games. Deze worden samengevoegd in twee aparte bundels. De eerste Legacy bundel bestaat uit Mega Man X, X2, X3 en X4. De andere Legacy Collection bestaat uit Mega Man X5, X6, X7 en X8. De verzamelaars kunnen deze bundels vanaf dinsdag 24 juli aan hun verzameling toevoegen. Vanaf dan zijn ze verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. Ze kosten 19,99 dollar per bundel, of 39,99 dollar voor beide bundels. De games verschijnen niet alleen als download, maar ook als fysieke kopie in de vorm van een cartridge of schijf.

In de Mega Man X-reeks speelt Mega Man uiteraard de hoofdrol. Samen met een groep die zichzelf ook wel de Maverick Hunters noemt, neemt hij het op tegen de bad guys, ook wel de Mavericks genoemd. X, Zero, Dr. Light, Iris, Sigma en Lumine zijn enkele namen die je wellicht bekend in de oren klinken. Bekijk hieronder de video van de aankondiging van de Legacy bundels.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer