Nieuwe Lenovo-tablet ontvangt certificering FCC

0

Lenovo is druk doende om een nieuwe tablet op de markt te brengen. De precieze naam van de tablet kennen we niet, maar we weten wel dat hij met Dolby Atmos is uitgerust. Hij is namelijk opgedoken in de database van de FCC.

Lenovo is bekend om haar vele computers, smartphones en tablets. In de laatste categorie vinden we onder meer tablets als de Lenovo Mixx, Lenovo Yoga en de Lenovo IdeaPad. Op de Consumer Electronics Show (CES) begin dit jaar in Las Vegas, onthulde het Chinese technologiebedrijf diverse nieuwe tablets, waaronder de Lenovo ThinkPad X280, Lenovo ThinkPad L en Lenovo Tablet 10. Verder zagen we de Lenovo Miix 360 en Lenovo Yoga 330 dit jaar al voorbijkomen.

Lenovo TB-8304F1

Binnenkort kunnen we wellicht een nieuwe tablet aan deze lijst aan toevoegen, vermoedelijk in de Lenovo Tab-reeks. In de database van de Federal Communications Commisson (FCC), de Amerikaanse test- en keuringsinstantie, is de Lenovo TB-8304F1 opgedoken. Helaas zijn er nog maar weinig details bekend over de specificaties van de tablet. Wel vermelden de documenten dat de tablet met Dalby Atmos is voorzien en dat hij met een 5V en 1A oplader wordt geleverd. De tablet even snel opladen is er dus niet bij.

Bij de paperassen van de FCC vinden we tevens een schets van de tablet. Helaas laat deze veel aan de verbeelding over. Achterop zien we een camera getekend. Mogelijk heeft deze een LED-flitser. Aan de zijkanten vinden we de volumeknoppen en de aan/uitknop. Welke componenten we onder de motorkap vinden is onduidelijk. Wellicht kunnen we een Qualcomm Snapdragon 625 verwachten die wordt bijgestaan door 4 GB aan werkgeheugen. En grote kans dat hij met Android Oreo wordt geleverd, de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem. Vermoedelijk is de Android-tablet 8 of 10 inch groot.

Meer kunnen we op dit moment niet zeggen over de tablet. Zodra we meer geluiden horen, lees je dat uiteraard hier op TabletGuide.nl.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer