Actie: JBL Bluetooth headset cadeau bij Galaxy Tab S3 of Tab S2 (9.7)

0

Op zoek naar een nieuwe Android-tablet? Dan is het wellicht de moeite waard om de Samsung Galaxy Tab S3 of diens voorganger de Samsung Galaxy Tab S2 (9.7) kopen. Als je uiterlijk op 1 april een van deze tablets koopt, krijg je er een Bluetooth hoofdtelefoon van JBL ter waarde van 119 euro bij cadeau. Hieronder lees je hoe je er voor in aanmerking komt.

De Samsung Galaxy Tab S3 is een echte entertainment tablet. Zo heeft hij niet alleen een 9,7 inch groot Super AMOLED-display, maar ook vier ingebouwde speakers van AKG. Zo komen je favoriete films en series tot leven. Wil je liever in stilte genieten, dan is een hoofdtelefoon een goede oplossing. Een goede headset kost echter al gauw meer dan 100 euro. We kunnen ons voorstellen dat je hier niet op staat te wachten als je net enkele honderden euro’s hebt uitgegeven aan een nieuwe Android-tablet.

Sta je op het punt om een nieuwe Android-tablet te kopen? Dan heeft Samsung een mooie aanbieding. Daar krijg je momenteel een Bluetooth headset van JBL (E55) cadeau bij je aankoop. Daarmee bespaar je toch maar even mooi 119 euro. Het voordeel van de hoofdtelefoon is dat hij draadloos werkt. Je hebt dus nooit meer last van geharrewar.

Voorwaarden

Wat moet je hiervoor doen? Om te beginnen moet je een van de deelnemende promotiemodellen kopen bij één van de deelnemende winkels. Onder meer BCC. Bol.com en Media Markt doen mee aan deze actie. Welke modellen van de Galaxy Tab S2 (9.7) en Galaxy Tab S3 hier aan meedoen, vind je op de promotiepagina van Samsung. Daar vind je de productiecode en EAN-code. Je doet er goed aan om de winkel kenbaar te maken dat je aan deze actie meedoet. Dan weet je zeker dat je de goede tablet meekrijgt.

Na je aankoop surf je naar de actiepagina van Samsung en vul je het registratieformulier in. Hiervoor heb je tot en met maandag 16 april de tijd. Je moet onder meer een kopie van de aankoopbon en een foto van de streepjescode met EAN-code en het IMEI-nummer uploaden. Inzendingen na 16 april worden niet in behandeling genomen. Als je alles goed hebt ingevuld krijg je binnen 6 weken de hoofdtelefoon opgestuurd.

De promotie loopt nog tot en met zondag 1 april (aankoopdatum). Wees er snel bij, want op is op.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer