Dit is de nieuwe Lenovo Yoga 330

0

Volgens de Duitse techjournalist Roland Quandt staat Lenovo op het punt om een goedkope Windows-convertible te lanceren. Deze gaat door het leven als de Lenovo Yoga 330. Alles wat we tot nu toe over deze budgettablet weten vind je hier op TabletGuide.nl.

Specificaties Lenovo Yoga 330

De Lenovo Yoga 330, of Lenovo Yoga 330-11IGM zoals hij voluit heet, heeft een 11,6 inch groot scherm met een resolutie van 1366 bij 768 pixels. Hij ondersteunt geen digitale pen of stylus. Volgens Quandt is hij ook prima buitenhuis te gebruiken. De behuizing heeft een matte afwerking. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door een Intel Pentium Silver N5000. Deze bestaat uit vier kernen en heeft een basissnelheid van 1,1 GHz. Indien nodig kun je de kloksnelheid een boost geven tot 2,7 GHz.

De goedkopere variant van deze convertible krijgt echter een Intel Celeron N4000. Deze dual-core processor draait eveneens op 1,1 GHz. De kloksnelheden kunnen oplopen tot maximaal 2,6 GHz. Beide modellen krijgen volgens de beroepslekker 2 GB, 4 GB of 8 GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit varieert van 32 GB tot 128 GB eMMC, of 256 GB SATA SSD.

De convertible heeft weliswaar geen VGA-camera aan de voorzijde, maar hij ondersteunt wel dual-band WiFi en Bluetooth 4.2 (LE). Daarnaast is hij uitgerust met USB 2.0 en USB 3.0 poort, USB-C aansluiting, een HDMI-output en geheugenkaartlezer. De accu heeft een capaciteit van 36 Whr. Gezien het formaat van de Lenovo Yoga 330 is dat een nette hoeveelheid vermogen. Hierdoor gaat de tablet naar verluidt zo’n zes uur mee als hij volledig is opgeladen. Verder is hij 18 millimeter dik, weegt hij 1,25 kilo en wordt hij met Windows 10 afgeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

Of en wanneer de Lenovo Yoga 330 naar ons land komt is niet bekend. Helaas heeft Quandt ook geen antwoord op de vraag wat hij gaat kosten. Hij stelt echter wel dat het een budgettablet is, wat gezien de specificaties wel klopt. We zullen dus moeten afwachten totdat Lenovo de Windows-convertible aankondigt.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer