Samsung smijt met korting op Galaxy Tab S3

0

Op zoek naar een nieuwe Android-tablet? Dan heeft Samsung verschillende leuke aanbiedingen voor je. Zo krijg je bijna honderd euro korting op de Samsung Galaxy Tab S3. Weten welke tablets het Koreaanse technologiebedrijf nog meer in de aanbieding heeft? Lees dan snel verder.

Samsung heeft momenteel een lucratieve actie die je flink wat centen voordeel opleveren. Het bedrijf heeft diverse producten geselecteerd waarbij je tot wel 20 procent korting kunt krijgen. Naast verschillende tablets kun je nu ook extra voordelig een nieuwe smartphone of wearable inslaan. De actie geldt alleen voor PayPal-gebruikers die tussen nu en uiterlijk donderdag 30 november via de webshop van Samsung een product kopen. Het enige dat je hoeft te doen is de promotiecode PAYPAL aan je bestelling toe te voegen. Niet vergeten, want anders krijg je geen cent korting. En natuurlijk moet je je bestelling met PayPal afrekenen.

Aanbiedingen

Eén van de tablets die momenteel extra voordelig is, is de Samsung Galaxy Tab S3. Met de hierboven genoemde kortingscode betaal je nu geen 749 euro voor de high-end tablet met LTE-connectiviteit, maar slechts 659 euro. De WiFi-only variant gaat nu tijdelijk over de toonbank voor 579 euro in plaats van 649 euro.

De Samsung Galaxy Tab S3 heeft onder meer een 9,7 inch groot Super AMOLED-display met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Daaronder treffen we de 2,2 GHz krachtige Qualcomm Snapdragon 820 met Adreno 530 GPU, 4 GB werkgeheugen en 32 GB aan intern geheugen. De 6000 mAh zorgt voor vele uren kijk- en luisterplezier. Het is de eerste tablet van Samsung met USB-C aansluiting. Je krijgt er tevens de S Pen bij cadeau. Hiermee kun je (aan)tekeningen maken op het scherm. Tevens roep je er Air Command mee op, een venster waarmee je direct toegang krijgt tot een aantal specifieke functies voor de pen. Daarnaast komt hij met 4 speakers van AKG. Tot slot is de tablet voorzien van Android 7.0 Nougat met TouchWiz UI.

Naast de Galaxy Tab S3 heeft Samsung nog een aantal andere tablets in de aanbieding tijdens de PayPal-promotie. Voor de 10.1 inch grote Samsung Galaxy Tab A (2016) betaal je nu 189 euro (WiFi-only) of 249 euro (LTE). Zijn 7 inch grote tegenhanger met LTE-connectiviteit kost momenteel met de promotiecode nog maar 169 euro (was 199 euro). Aan de WiFi-only variant van deze tablet hangt een prijskaartje van 119 euro in plaats van 149 euro. Tot slot kun je de Samsung Galaxy Tab A (WiFi-only) extra voordelig in huis halen. Tijdens de tabletactie betaal je twintig euro minder, namelijk 139 euro.

Smartphones en wearables

De PayPal-promotie geldt niet alleen voor tablets uit het assortiment van Samsung. De Koreaanse fabrikant heeft tevens een aantal smartphones en wearables geselecteerd. Naast de nieuwste vlaggenschepen -Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus en Galaxy Note 8- heeft Samsung tevens een aantal middenklassers opgenomen, zoals de Galaxy A5 (2017)  en Galaxy A3 (2017). Ook de nieuwe Gear VR headset, Gear Fit 2 en Gear S3 zijn momenteel lekker voordelig. Alle aanbiedingen vind je via de webshop van Samsung.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer