Tablet-actie: iPad 2017 alleen vandaag 349,95 euro bij iBood

0

Op zoek naar een iPad, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan heeft iBood een leuke actie voor je. Vandaag betaal je voor de iPad 2017 geen 409 euro, maar slechts 349,95 euro. De actie geldt nog tot middernacht, of zolang de voorraad strekt.

In maart onthulde Apple haar nieuwste tablet: de iPad. Geen nieuwe iPad Air of iPad Pro, maar kortweg de iPad. Gemakshalve hebben wij het jaartal 2017 aan de naam toegevoegd om duidelijk te maken dat we het over een van de nieuwste tablets van het Amerikaanse technologiebedrijf hebben. Deze tablet kun je alleen vandaag extra voordelig inslaan via iBood. In plaats van 409 euro betaal je nu 349,95 euro voor de tablet. Daar komen nog wel de verzendkosten van 5,95 euro bovenop. Al met al heb je dus een gloednieuwe iPad 2017 voor 355,90 euro. Dat scheelt 55 euro ten opzichte van de nieuwprijs.

Deze actie geldt alleen vandaag. Je hebt tot 23:59 de tijd om de iPad 2017 te bestellen. Na dat tijdstip vervalt de actie. Je vist tevens achter het net als iBood door de voorraad heen is. Op deze tabletactie is de ‘op is op’ voorwaarde van toepassing.

Over de iPad 2017

De iPad 2017 heeft net als zijn voorgangers een 9,7 inch groot scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels en een pixeldichtheid van 264 ppi. Wie op een OLED-scherm hoopte komt bedrogen uit: Apple gebruikt nog altijd zijn Retina HD-display, oftewel een IPS LCD-beeldscherm. Onder de motorkap wordt hij aangestuurd door een 64-bit A9-chip met geïntegreerde M9-coprocessor. Over de hoeveelheid werkgeheugen laat Apple zich ook ditmaal niet uit. De tablet is verkrijgbaar met 32 GB of 128 GB aan geheugen. De aanbieding van iBood beschikt over 32 GB geheugen.

De Home-knop met geïntegreerde Touch ID sensor is wederom van de partij. Hetzelfde geldt voor de koptelefoonaansluiting. Bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus heeft Apple deze weggelaten. Het was dus nog maar de vraag of ook de tablet deze aansluiting zou houden. Fotograferen of videogesprekken voeren doe je met de 8 en 1.2 megapixelcamera. De batterij heeft een vermogen van 32,4 Whr en gaat naar eigen zeggen tot wel 10 uur mee als je video’s bekijkt of muziek streamt. Tot slot kun je direct de nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem installeren: iOS 11.

De iPad 2017 is verkrijgbaar in WiFi-only en als WiFi + LTE variant. Bij iBood kun je momenteel alleen de WiFi-only versie bestellen.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer