Groene energie met Samsung tablet cadeau én een gratis energiescan

0

Reminder: Nuon heeft ook deze maand nog een interessante tablet-aanbieding, waarbij je een gratis Samsung tablet cadeau krijgt bij de aanschaf van een nieuw energiecontract. Naast de gratis tablet profiteer je ook van de lage prijzen van Nuon. Als klap op de vuurpijl krijg je een gratis energiescan cadeau. Na het maken van een afspraak krijg je gratis gepersonaliseerde adviezen om energie te besparen, waardoor je nog minder kwijt bent voor je maandelijkse stroom- en gaskosten. Check hier de deal.

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6

De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is een tablet met 9,6-inch scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Binnenin zorgt een 1,3 GHz quad core-processor met 1,5 GB aan werkgeheugen voor een vloeiende ervaring. Het opslaggeheugen om apps op te installeren is 8 GB, maar kan met een microSD-kaartje worden vergroot met maximaal 128 GB. Verder heeft de Samsung Galaxy Tab E 9.6 een 5-megapixelcamera aan de achterkant en een camera met 2 megapixel voor selfies. Draadloze mogelijkheden als wifi, Bluetooth 4.0 en GPS maken de tablet helemaal compleet.

Gratis energiescan

Als u ingaat op deze aanbieding, kunt u een afspraak maken voor de gratis energiescan. Dit is een persoonlijk energieadvies: in een videogesprek geven wij u tips om energie te besparen. U doet dit gewoon vanuit uw huis, via uw smartphone, tablet of laptop. U wandelt door uw huis en onze energieadviseur kijkt live met u mee. Zo weten we zeker dat u bespaartips krijgt waar u écht iets aan heeft. Zodra u klant bent krijgt u toegang tot Mijn Nuon. En daar maakt u eenvoudig een afspraak.

Dit zijn de voordelen van een energiecontract bij Nuon:

  • Groene stroom, in Nederland opgewekt uit wind, water en zon
  • Gas met CO2-compensatie
  • U krijgt stroom en gas met een vaste prijs tot 3 jaar
  • Samsung Galaxy Tab E 9.6 ter waarde van € 155,- cadeau
  • Gratis energiescan, door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4

Check nu het aanbod van Nuon met een gratis tablet cadeau!

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer