Actie: iPad Pro 10.5 alleen vandaag 639,95 euro

0

Wil je dolgraag de nieuwe iPad Pro 10.5, maar vind je hem te duur? Dan heeft TabletGuide goed nieuws voor je. iBood biedt hem momenteel aan voor net geen 640 euro. Let op: deze actie is alleen vandaag en geldt nog tot en met middernacht.

Specificaties iPad Pro 10.5

Begin juni onthulde Apple haar nieuwste aanwinst in de tabletcategorie: de iPad Pro 10.5. Het is vierde tablet die een eigen schermformaat heeft. De reguliere iPads waren altijd 9,7 inch in doorsnee. De iPad Mini is uiteraard de kleinste tablet in de collectie van Apple en heeft een beelddiagonaal van 7,9 inch. De allereerste iPad Pro is de grootste met zijn 12,9 inch grote scherm. De iPad Pro 10.5 zit tussen de grote en reguliere variant in.

De iPad Pro 10.5 heeft een stuk dunnere schermranden dan zijn voorgangers. De bezels zijn 40 procent kleiner in vergelijking met de iPad Pro 9,7. Apple heeft geen wijzigingen hoeven aan te brengen aan de afmetingen van het tablet om een groter scherm te creëren. Ondanks de dunne randen is er nog voldoende ruimte voor een Home-knop met vingerafdrukscanner aan de voorkant. De schermresolutie bedraagt 2224 bij 1668 pixels.

Verder heeft het Amerikaanse technologiebedrijf vier veranderingen aangebracht die je niet met het blote oog ziet. Zo heeft het display voortaan een maximale schermhelderheid van 600 nits. Dat betekent dat je de content op het scherm nog beter ziet in het zonlicht. Daarnaast ondersteunt het 10.5 inch grote scherm High Dynamic Range, oftewel HDR. Dat houdt in dat het kleurbereik nog groter is geworden met de nieuwste toevoeging. Verder heeft het scherm een refresh rate van 120 Hz in plaats van 60 Hz. Tot slot reageert het beeldscherm nog beter op de input van de Apple Pencil dankzij de toevoeging van ProMotion. Apple noemt het scherm van de nieuwe iPad niet voor niets ‘het meest geavanceerde Retina-display tot nu toe’. Ook deze tablet wordt met True Tone-schermtechnologie geleverd.

De iPad Pro 10.5 wordt aangestuurd door de A10X Fusion hexa-core processor. Zowel de CPU- als GPU-prestaties zijn behoorlijk opgeschroefd ten opzichte van hun voorganger (de A9X), namelijk met respectievelijk 30 procent en 40 procent. De hoeveelheid werkgeheugen is onbekend. Een grote verandering zien we in de opslagcapaciteit. Deze lag geruime tijd op 16 GB, maar werd enkele jaren geleden opgevoerd tot 32 GB. Ditmaal heeft Apple de minimum hoeveelheid opslagruimte opnieuw verdubbeld, namelijk tot 64 GB. Er zijn ook varianten met 256 GB en 512 GB intern geheugen.

De iPad Pro 10.5 heeft hetzelfde camerasysteem gekregen als de iPhone 7. Dat betekent dat je een 12 megapixelcamera krijgt met optische beeldstabilisatie, f/1.8 diafragma, 4 LED-flitsers, Focus Pixels en nog vele andere features. Video’s kun je in 4K-kwaliteit opnemen. Voorop heeft Apple een 7 megapixel FaceTime-camera geplaatst. Apple belooft een batterijduur van 10 uur. De tablet wordt standaard met iOS 10 geleverd. Je kunt hem direct upgraden naar iOS 11, de nieuwste versie van Apples besturingssysteem.

Prijs

De iPad Pro 10.5 gaat alleen vandaag bij iBood.nl voor 639,95 euro over de toonbank (exclusief 5,95 euro verzendkosten). Wees er op tijd bij: de actie loopt nog tot en met middernacht, of zolang de voorraad strekt.

Share.

Over de auteur

Anton (1983) is schrijver in hart en nieren. Na zijn studie politicologie en parlementaire geschiedenis heeft hij zich volledig gericht op webredactie, online journalistiek, social media en bloggen. Door de jaren heen heeft hij diverse webredacties v... Lees meer

Reageer