Stoere wearables voor mannen

0

Wearables, we zien ze steeds vaker terug in de vorm van stijlvolle accessoires. Activity trackers en sportarmbanden waren eerder technische snufjes met weinig aandacht voor een stijlvol uiterlijk, maar inmiddels kunnen deze als vernuftig sieraad ingezet worden. Wearables beloven vaak een goede nachtrust, inzicht in je dagelijkse beweging, een gezondere leefstijl, of gewoon extra handigheid. Allemaal harstikke fijn natuurlijk, maar je wilt wel een beetje oké voor de dag komen. Met deze super originele wearable gadgets komt dat zeker goed!

1. Leatherman Tread
Een zakmes met allerlei gereedschappen en andere handigheden eraan vast: als jij dit altijd bij je hebt kun je in veel situaties als held opgestaan. De Leatherman Tread zorgt ervoor dat jij al deze kleine gereedschappen op een stijlvolle manier kunt meenemen. Bij de Leatherman Tread zitten 30 functies allemaal verstopt in een robuuste armband. Zo hoef je niet iedere week een nieuwe glazen screenprotector voor je smartphone te kopen, omdat je draagbare bieropener weer ruzie had met je smartphone in je broekzak. De Leatherman Tread beschikt onder andere over schroevendraaiers, een flesopener, een inbussleutel en nog veel meer. Extra handig: omdat er geen mes in de armband verwerkt zit, mag je hem, in tegenstelling tot veel andere multitools, meenemen in het vliegtuig.

2. USB-kabel altijd bij de hand

Een USB-kabel: typisch voorbeeld van een telefoonaccessoire dat je niet bij je hebt als je ‘m nodig hebt. Dat is gelukkig verleden tijd, want deze kabelarmband neem je overal mee naartoe! De NIFTYX lijkt een stoere armband om je outfit af te maken, maar in deze armband schuilt een handige USB-kabel. 2 vliegen in 1 klap, ideaal toch?

3. Styluspen armband

Veel mannen hebben dikkere vingers dan vrouwen en kunnen daardoor nog wel eens moeite hebben met de kleine toetsen op het touchscreen van een smartphone of tablet. Een ideale oplossing hiervoor is een styluspen waarmee je gemakkelijk kleine gebieden op een touchscreen kunt aanraken. Nadeel hiervan is dat je deze styluspen vaak niet in je telefoon- of iPad Pro 12.9 2017 hoes kunt steken, waardoor je ‘m altijd los mee moet nemen. De Vertipen is daarom de ideale oplossing! Dit is ’s werelds eerste opvouwbare styluspen welke je razendsnel omtovert van een gewone armband naar handige styluspen.

4. NFC-bracelet

De NFC-bracelet is een uniek accessoire dat ervoor zorgt dat jij de functies van je smartphone optimaal kunt benutten. Het is gemaakt in de vorm van een lederen armband en uitgerust met een drietal chips. Deze chips zijn gekoppeld aan je smartphone en kun je aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen via de bijbehorende app. Daardoor is het mogelijk om razendsnel te schakelen tussen de functies van je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld supersnel een berichtje verzenden, je smartphone op vliegtuigmodus zetten, of je wekker instellen.

5. Draadloze muziek

De Helix Cuff is een nieuw concept dat steeds bekender zal worden nu de draadloze oordopjes meer voorkomen. Deze draadloze oordopjes zijn natuurlijk ontzettend handig, omdat je nooit meer hoeft te klieren met de draadjes. Je raakt ze echter ook een stuk gemakkelijker kwijt! De oortjes van Helix Cuff kun je opbergen in de bijbehorende armband, waardoor je ze altijd bij de hand hebt en niet snel kwijt kunt raken. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd een die aansluit bij jouw hoesje met foto.

Gadgets worden tegenwoordig op steeds stijlvollere manieren verpakt, waardoor je een perfecte combinatie van stijlvol en handig bij je kunt dragen. Wie wil dat nu niet?

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer