Beste software om video’s te converteren en downloaden op je mobiel of PC [Weggeefactie]

0

TabletGuide.nl heeft een nieuwe actie, waarbij je gratis toegang krijgt tot een van de beste toepassingen om video’s van het internet te downloaden en te converteren naar elk veel voorkomend gewenste bestand: WinX HD Video Converter Deluxe. Ook kun je hiermee mooie slideshows maken. De ontwikkelaar van het stukje software bestaat 11 jaar en op haar verjaardag geeft men een cadeautje weg.

Voor iedere gebruiker van deze website is een gelicenseerde kopie beschikbaar van WinX HD Video Converter Deluxe. Hiervoor kun je deze link gebruiken:

https://www.winxdvd.com/giveaway/convert-video-free.htm

Video’s converteren

Met WinX HD Video Converter Deluxe ben je in staat om allerlei gewenste video’s van bijvoorbeeld het internet te downloaden op je computer, tablet of mobieltje. Ook kun je video’s downloaden van 300+ sites, e.g. YouTube, Facebook, Viemo. Tijdens het downloaden kun je er ook voor kiezen om de video’s te converteren naar een ander type bestand, bijvoorbeeld zodat je het bestand ook kunt bekijken op je Android-telefoon of -tablet, of je iPhone of iPad. Vooral bij een DVD is het handig om je .iso bestand om te zetten naar bijvoorbeeld .mpeg of .avi. WinX HD Video Converter Deluxe converteert, zoals de naam al doet vermoeden, ook 4K/8K UHD en H.265 video’s, m.b.v. de H.265 video converter.

Ook kun je hiermee al gemaakte of gedownloade .iso-bestanden mee openen of kopiëren. Handig als back-up voor je belangrijke of persoonlijke bestanden.

De video’s zijn niet alleen volledig te downloaden en converteren, je kunt de video’s ook editen in de  video editor. Je kunt video’s uitknippen, bijsnijden en samenvoegen. Ook kun je SRT ondertiteling in verschillende talen toevoegen.

Kortom, deze WinX HD Video Converter Deluxe is perfect om professionele of zelfgemaakte videoformaten te converteren. Het werkt intuïtief en snel; een video omzetten in een ander bestandsformaat is gepiept in 5 minuten. Alle gangbare bestandsformaten worden ondersteund met behoud van hoge kwaliteit. Voor de desktop is hardware acceleratie aanwezig via de processoren van Intel of Nvidia.

Download nu

Het is een poging waard om WinX HD Video Converter Deluxe eens uit te proberen. Je kunt de software nu gratis voor enkele dagen testen via deze link: https://www.winxdvd.com/giveaway/convert-video-free.htm. Overtuigd? Bestel via deze link dan de software met levenslang 50% korting: https://www.winxdvd.com/specialoffer/holiday-special.htm.

Share.

Over de auteur

Leon is mede-oprichter en redacteur van TabletGuide.nl. Deze tabletliefhebber heeft verschillende Android-tablets en telefoons, waaronder een Nexus 7 (2013), een HP SlateBook x2, ASUS FonePad en Nexus 5. Probeert in zijn vrije tijd de tablet regelmat... Lees meer

Reageer